Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Drágább közlekedés

Azt már tudjuk, hogy hamarosan őrök lesznek az éjszakai járatokon, de azt még nem, hogy miért kell drágább éjszakai jegyet vennünk, hogy koszban és hányásban utazzunk?

37 Tovább

Éjszakai jegy

Kedves BKV-figyelő!

Azért írok, mert egy érdekes eset történt velem az éjszakain tegnap (XII. 27). A 950-s járaton minden ajtónál BKV ellenőrök álltak. Egyikük gyüjtőjegyet próbált 300 Ft-ért eladni, miután szóltam neki, hogy ez nem annyiba kerül, sűrűn elnézést kért, hogy összekeverte az éjszakai jeggyel. Nyilvánvalóan saját zsebre dolgozott!

Ez azért is szomorú, mert a BKV a fizetőképes kereslet hiányára hivatkozva kívánja az éjszakai buszjáratokat ritkítani vagy/és megszüntetni. Azonban ha az ellenőrök saját zsebre dolgoznak, akkor nem lehet reális képet alkotni erről. És 4 kalauz/busz 0 jegyeladással elég hamar meg lehetne szüntetni járatokat!

Emiatt mindenki, aki buszjegyet kénytelen vásárolni éjszakai buszon, figyelje azt, hogy milyen buszjegyet kap!

Üdvözlettel,
egy utas
25 Tovább

Felszállás csak az első ajtón

2008. január 1-től a BKV éjszakai járataira csak az első ajtón lehet majd felszállni, bérlet vagy jegy felmutatásával, a járművezetőnél váltott vonaljegy 350 forintba kerül majd. Értesült a Sláger Rádió.

A BKV Figyelő javaslatai is hasonlóak voltak, így a BKV terveit támogatjuk, ám a 350 forintos jegy árat magasnak tartjuk.

74 Tovább

Vannak még csodák

Szerencsére vannak még olyan sofőrök, akik nem azon törik az agyukat, hogy lehetne a legjobban kibabrálni az utassal, hanem azon, hogy lehetne nekik segíteni.

Kedves BKV Figyelő!

Rövidke a történetem de legalább jó tudni hogy léteznek ilyen sofőrök is.
Egy szombat estén zuhogó esőben indultam el Szigethalomról bulizni,a Népligetnél található szórakozóhelyre.Sajnos késésben voltam és csak az utolsó HÉV-et értem el, ráadásul pályafelújítás miatt Pesterzsébettől HÉV-pótlót indítottak a végállomásig.(Teszem hozzá: hiába volt az utolsó járat pontos volt a csatlakozás és a sofőr megvárt  MINDENKIT!!!)Tudtam, hogy mire beérünk Vágóhídra, akkora már az 1-es  villamos sem jár, sőt semmi.Teljesen egyedül kóricálni a jónak semiképpen sem mondható környéken, egy szombati éjszakán nem nyerő ötlet, főleg egy lánynak.Ezért megkérdeztem a sofőrt, hogy hogyan juthatok el Népligethez,és láss csodát éjfél körül a látványosan fáradt sofőr nem azt mondta hogy;Hát már csak gyalog! ehelyett legnagyobb meglepetésemre közölte, hogy Ő úgyis arra megy a garázsba és elvisz odáig.
 
Szépen megköszöntem és nagynehezen de végre megérkeztem minden gond és baj nélkül.
42 Tovább

Éjszakai melegedő


Nagyításhoz klikk a képekre
Szépnapot!

Úgy érzem az alábbi két képhez nem kell sok kommentet fűzni. Tegnap este készültek a 950-es járaton hajnali 2 körül, rajtuk kívül még hárman utaztunk a régi ikaruson. Ha másra nem melegedőnek még biztos jó az éjszakai járat. Biztos jó ötlet a külön éjszakai bérlet?

Bosi
39 Tovább

BKV-figyelő

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek