Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Utas, és a gyorsan záródó ajtó

Zsoca kedvéért itt egy új ajtós sztori, ahol természetesen –mint mindig- az utas volt a hibás, és a hülye, mert megpróbált busszal utazni.

Kedves BKV Figyelő!

A mai napon történteket szeretném megosztani sorstársaimmal. Kispest Hunyadi utcai megállóban vártam a 99-es buszra 6 óra 30 perckor jött is a BPI 647 rendszámú .

Miközben fékezett,már kinyitotta a hátsó ajtót,én már közeledtem a 2.ajtó felé. Mikor megállt már én is ott álltam,

Vártam a vezető kegyeire,hogy kinyissa az ajtót. Ő,ezt nem tette meg. Pár másodperc döbbenet után,elindultam a hátsó ajtó felé,mire ő ,a nagyhatalmú becsukta az orrom előtt és sietve távozott. Itt üzenem neki,ha esetleg ide tévedne,hogy nem érem be ennyivel,hogy most ezt megírom, mert rendkívüli módon feldühített. Egyre inkább az a tapasztalatom,tisztelet a kivételnek,hogy igyekeznek az utasokkal kiszúrni,mintha nem belőlünk élnének. Az ilyen emberek akarnak béremelést? A munkáját mindenkinek becsülettel,tiszta szívvel kellene végeznie ,még a BKV dolgozóinak is.

Üdvözlettel:TK

71 Tovább

Az utastájékoztatásról, már ezredszer

A 99-es busz vonalán egy kicsivel jobb a helyzet. Itt nem a busz hátulján lévő koszra írják a viszonylatszámot, hanem A4-es papírra. Mondjuk jobb mint a semmi.
Kedves BKV figyelő!
 
A mellékelt képet ma reggel lőttem a 99-es busz mögött haladva. Mivel magam is gyakran utazom rajta, ezért először csak az A4-es lapra nyomtatott számok tűntek föl, aztán a végállomások megnevezése is (ez utóbbiak sajnos nem láthatóak tisztán a képen - bár mivel a 99-es a Népszínház utcától - Pesterzsébetig közlekedik, az éppen kivehető Dél-Pest és Csepel felirat is azt jelzik, hogy valami nincs rendben).

Mindenképpen dícséretes, hogy valamilyen módon szeretnék feltüntetni a járatszámot, de a kivitelezés hagy némi kívánnivalót maga után.
 
Szép napot!
 
Szilárd
44 Tovább
12
»

BKV-figyelő

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek