Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Járatsűrűség a 86-os busz vonalán

Nagyításhoz klikk a képre
Hello!

Az után érdeklődnék a kedves BKV-tól, hogy vajon mennyire kielégítő a képen látható járatsűrűség a legnagyobb tumultusban hétfő reggel? Végül is csak 15 percig vártam a buszra és ki tudja mikor ment el az előző. Mégis mennyire normális hogy 25 (!!!) megállóra van a következő busz? Szerencsétlen emberünk, aki mondjuk, jelenpillanatban a Flórián téren várakozik mikor fog a 86-os busszal bárhová is eljutni?

Tudom, kedves BKV forgalmi akadályok vannak, magyarán dugó, de más európai országban is meg lehet oldani, hogy egy nagy forgalmú buszra ne kelljen kb. 15-20 percet várni. Amikor kiértem a Batthyányi téri buszmegállóban a hőn állított busz még a Bartok Béla úton se volt. Azt is tudom, válasszak más járatot, csak hát ugye az ember fejébe nincs minden BKV-s variáció előre beprogramozva.

Üdv: Balage
59 Tovább

Még át sem adták…

Helló BKVfigyelő!

Hát igen ennyire tudunk vigyázni az új dolgokra..az új GPS-es buszmegállók már most össze vannak tegelve a Margit hídnál mindkét oldalon (1 hétig sem bírták)..pedig amik ott vannak még szinte át sincsenek adva.. még nem is jelzi,hogy mikor jön a 86-os :(

Üdv.:Miki

27 Tovább

BKV-figyelő

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek