Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Előállították Hagyó volt szóvivőjét

Előállította a rendőrség Horváth Évát, Hagyó Miklós korábbi szocialista főpolgármester-helyettes volt szóvivőjét, értesült a távirati iroda.

Horváth Évát - akit a BKV sajtóreferensként alkalmazott tavaly augusztusig - otthonából vitték el a nyomozók pénteken reggel.

Horváth Évának azután mondott fel Kocsis István BKV-vezér, hogy megírtuk, Hagyó titkárságvezetőjének 2007 eleje óta párhuzamosan a közlekedési társaságnál is fizetett állása volt.

28 Tovább

Káoszba fullad a BKV botránysorozata, Hagyó és Kocsis is ártatlan

A főváros gazdasági bizottsága nem váltotta le a BKV vezetését, mint ahogyan hétfőn a BKV felügyelőbizottsága sem döntött személyi kérdésekről. Eközben újabb botrány robbant ki Hagyó Miklós főpolgármester-helyettes szóvivője körül, akit azonnal elbocsátottak. Összegezve a fejleményeket jelenleg úgy tűnik, a Hagyó-Kocsis háborúban a főpolgármester-helyettes fogja a rövidebbet húzni.

A keddre bejelentett egyeztetések és sajtótájékoztatók közepette újabb botrány robbant ki a BKV és a fővárosi vezetés körül: az Index információi szerint mindeddig a közlekedési vállalatnál állt alkalmazásban Horváth Éva, aki egyben Hagyó Miklós szocialista főpolgármester-helyettes szóvivője is.

Horváth Éva szerint a közlekedési vállalat mostani vezérigazgatójával kötött megállapodás alapján maradhatott meg eddig a BKV-nál. A szóvivő 300 ezer forintos havi fizetése mellett 10 millió forint prémiumot kapott az Index információi szerint.

28 Tovább

Politikai harc miatt nem lesznek kamerák?

Az alább olvasható levelet városházi körökből kaptam. Sajnos sem alátámasztani, sem megcáfolni nem tudom, így nem merem kijelenteni, hogy elejétől a végéig valós. Mindenki olvassa végig, gondolkodjon el rajta és döntse el maga, hogy mi a valóság.

Kedves BKV Figyelő!

Biztos forrásaim szerint az egész ügy arról szól, hogy Kocsis kitalálta, hogy jó lesz ez a kamerabiznisz, teremtenek rá pénzt és jól eladható marketingnek is, hogy mennyire kafa a cég. Persze minden más költségvetési igény terhére megy a játék.

Persze az adatvédelmi biztossal nem számolt (hol volt még ő akkor az MVM offshore cégekkel játszott), meg gondolta új van, nem szól bele, hiszen érti ő is, mi az a közbiztonság.

35 Tovább

Hagyó felelőst követel formaruha-ügyben

Azonnali tájékoztatást kért Hagyó Miklós főpolgármester-helyettes Kocsis István BKV vezérigazgatótól a szakszervezetek által kifogásolt formaruhákról.

A vezetéshez írt levelében Hagyó kéri Kocsis Istvánt, hogy állapítsák meg az eddig megtett, illetve elmulasztott intézkedések felelősét, és vizsgálják meg az azonnali szerződésbontást a gyártó céggel, ha a dolgozók panaszai igaznak bizonyulnak.

A politikus emellett szeretné tudni, hogy a beszerzéskor a vállalatvezetést presztízs- és imázs-szempontok vagy a dolgozók kényelme vezérelte. Hagyó kíváncsi arra is, hogy a szakszervezetekkel konzultáltak-e a beszerzésről, kikérték-e a dolgozók véleményét, lehetett-e tesztelni előzetesen a ruhadarabokat.

29 Tovább

Fonódjanak, de ne így a budai villamosok

A II. kerület vezetése meglepetten értesült arról, hogy április 16-án azaz holnap a főváros, a BKV és a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség az úgynevezett "budai fonódó villamossal" kapcsolatban támogatási szerződést ír alá. Ugyanis a 17-es villamos vonalának tervezett hosszabbításáról, a fonódó rendszerbe való bekapcsolásáról jelenleg is folynak a tárgyalások Hagyó Miklós főpolgármester-helyettes és a II. kerület vezetése között.

"A II. kerület vezetőjeként támogatásomról és együttműködésemről biztosítom a főváros minden olyan elképzelését, amely a kerület közlekedésének korszerűsítése érdekében a lakosság igényeit hivatott szolgálni - áll Láng Zsolt sajtóközleményében. "A fonódó villamosjáratok koncepciója azonban - az általam megismert, hetente alakuló formájában - elsősorban nem ezt szolgálja. Csökken a parkolóhelyek száma, szűkül az Árpád fejedelem útja áteresztőképessége, megnehezül a Lukács fürdő környékének közúton történő elérése.

34 Tovább
«
123

BKV-figyelő

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek