Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Közlemény: Újabb feljelentést tett a BKV

A BKV Zrt. Belső Kontroll Igazgatósága által lefolytatott vizsgálat alapján 10 cég szerződésével kapcsolatban merült fel gyanú a vizsgálat jelenlegi állása szerint a Btk. több paragrafusába ütköző bűncselekmények megvalósulása miatt.

Ezért Dr. Kocsis István vezérigazgató ismeretlen tettes ellen feljelentést tett a Budapesti Rendőr-főkapitányságon. Ezzel egyidejűleg a BKV Zrt. átadta a vizsgálati jelentést és az ezzel kapcsolatos teljes dokumentációt.

2010. január 22. 12 óra 35 perc

BKV Zrt.

15 Tovább

Már sosem fogunk Alstom metrókon utazni?

Lassan egy éve annak, hogy megérkezett az első Alstom metró a BKV Fehér úti telephelyére. Az új metrót egy év alatt sem sikerült beüzemelni, a mostani ígéretek szerint csak tavasz végén utazhatunk rajtuk.

Több metróvezető is arról tájékoztatta a BKV-figyelőt, hogy az új szerelvények rendszeresen meghibásodnak, de az is kérdéses volt, beférnek-e egyáltalán az alagútba. Legutóbb december környékén kaptuk a hírt, hogy az új metró elektronikája leégett, csak vontatni tudták, ezért a próbaköröket sem futhatta. Jelenleg is állítgatják, szerelik.

Demszky Gábor és Kocsis István vezérigazgató a járművezetők bére helyett foglalkozhatna végre a valós problémákkal. Nincs még egy olyan nagyváros, ahol az új szerelvények üzembeállítása ennyi időt vett volna igénybe. Amíg a BKV töketlenkedett, a MÁV 40-nél több Stadler motorvonatot állított forgalomba, 2010-ben már 60 ilyen vonata közlekedik majd a MÁV-nak.

103 Tovább

Előállították Hagyó volt szóvivőjét

Előállította a rendőrség Horváth Évát, Hagyó Miklós korábbi szocialista főpolgármester-helyettes volt szóvivőjét, értesült a távirati iroda.

Horváth Évát - akit a BKV sajtóreferensként alkalmazott tavaly augusztusig - otthonából vitték el a nyomozók pénteken reggel.

Horváth Évának azután mondott fel Kocsis István BKV-vezér, hogy megírtuk, Hagyó titkárságvezetőjének 2007 eleje óta párhuzamosan a közlekedési társaságnál is fizetett állása volt.

28 Tovább

Szuperkontroll-csoportok a BKV-nál: azonnali elbocsátás a szolgálatmegtagadásért

Már ma estétől úgynevezett szuperkontroll-csoportok ellenőrzik a BKV járműveit, s ha indokolatlan szolgálatmegtagadást tapasztalnak, akár azonnali hatállyal elbocsáthatják az érintett dolgozót - tudtuk meg.

Az összesen 200 főt számláló, mintegy 50-60 csapat éjjel-nappal szolgálatban lesz, s igyekszik visszaszorítani a hét eleje óta tartó szakszervezeti "nyomásgyakorló akció" káros hatásait - erről ma délután döntött Kocsis István, a BKV vezérigazgatója, miután vezetői tanácskozáson értékelték a kialakult helyzetet.

252 Tovább

Lehet nagyobb a botrány: a BKV bekeményít

Tucatnyi tanácsadói szerződés ügyében még ezen a héten büntetőfeljelentést tesz a BKV a rendőrségen - írta pontosan meg nem nevezett forrásokra hivatkozva a Népszava hétfői számában.

27 Tovább

BKV-figyelő

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek