Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Utasverő ellenőrök

Tisztlet cim,

Kb. 2 hettel ezelott ( 2007.07.12 ) ezelott volt egy erdekes tortenet a homaron, amit nagyobb publicitast kapott mas mediaban is. ( Turista es utasvero ellenorok ) En mas ugyben leveleztem a BKV ugyfelszolgalataval ( bejarati ellenorzes, biztonsagi orok "ellenorkent" valo fellepese ) azonban mikor az utolso levelemben megemlitettem a Deak teren megutott utas esetet a kovetkezo valaszt kaptam toluk.

Gondoltam megosztom Onokkel, a BKV ellentamadasba ment at,szerintuk meg sem tortent a veres....

Tisztelettel, Vegh Imre

Tisztelt Végh Imre!

Köszönjük, hogy észrevételével megtisztelte Társaságunkat.

A bejárati ellenőrzéssel kapcsolatban, korábbi levelünkben leírtakat továbbra is fenntartjuk. A metróállomásokon történő utastájékoztatásra nincs szükség az éppen ott folyó bejárati jegyellenőrzésről. Azt ugyanis az utasok saját maguk is még időben láthatják és tudják hozzá előkészíteni a bérletüket felmutatásra illetve kezelni a jegyüket. Az utastorlódást nem a beszédszintetizátor, vagy a mikrofon használata, ill. a használatának mellőzése befolyásolja, hanem az utasok közlekedési kultúrája és az elhelyezkedésük a bejáratnál.

18 Tovább

Hiába a felújítás

Sokat nem írnék ide, mindenki látja szerintem, amit látni kell. Így néznek ki a 2002-ben felújított metró kocsik.

34 Tovább

Omladozik a kettes metró állomása - 2. rész

Új képek a kettes metró állomásairól. A BKV annak idején azt mondta: " Aki egyetlen hibát is talál a felújított metróállomáson, egy éves bérletet kap." 11 évre meglehetne a bérletem, szuper! Nekem bőven elég egy is, kíváncsi vagyok, a BKV mennyire tartja be az ígéretét! Várom a BKV levelét, hogy mikor, és hol vehetem át a bérletet! Köszönöm!

A matrica nem örök életű
15 Tovább

Várakozás a metróra

Kedves Figyelő!

Tegnap este 3-as metróval mentem haza kb 7 és negyed nyolc között. Menetrend szerint Kőbánya-Kispest irányából 6 percenként jár a metró, több mint 9 pecet vártam rá a Pöttyös utcánál. Ellenkező irányba 4-6 perc van megadva, ennek ellenáre 2 ill. 2,5 percenként ment el egy szerelvény. Az persze már csak hab a tortán, hogy minden megálló előtt vészfékezéssel álltunk meg az alagútban... Ezen kívül még egy érdekes dolgot tapasztaltam, ellenkező irányba elment egy szerelvény, amelyen egyel kevesebb kocsi volt, így vigyázni kellett arra, hogy nehogy valaki esetleg megszokásból a peron végén szálljon fel :-))) Láttál már ilyen szerelvényt, én még nem.

Üdv: Gábor

Válasz: Kedves Gábor, az alagútban nem vészfékkel, hanem feltehetőleg LÉGfékkel álltatok meg, ennek több oka is lehet. A szerelvényen pedig azért volt egyel kevesebb kocsi, mert az nem a 3-as metró szerelvénye, hanem a 2-esé, csak valamilyen okból át kellet mennie a Kőér utcai kocsiszínbe:) Arra, hogy miért járt a metró 9 percenként, sajnos nem tudom a választ! Köszi a levelet:)
79 Tovább

Omladozik a kettes metró állomása

Úgy látszik 10,3 milliárd forintból sem lehet úgy felújítani egy metróvonalat, hogy azon ne jönnének elő a hibák. Az index egyszer már írt erről cikket "Kontármunka a kettes metró felújított állomásain" címmel ahol képeken is bemutatták, hogy néz ki egy elsietett felújítás. Most én is tennék ki képet az állomásról. Tessék csak megnézni, hogy néz ki egy "szépen" felúíjított metróállomás!


7 Tovább

BKV-figyelő

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek