Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Elkapták a Häagen-Dazs matricázóját (Videó)

Már a Homáron is nagy port kavart a fagylaltcég gerillareklámja, melynek lényege, hogy Budapest közterületein táblákat ragasztgatnak össze. Nem az első eset, hogy a BKV tábláin az "a" betűk fölé ékezetet ragasztanak (umlaut), így reklámozzák a cég magyarországi térhódítását.

Az egyik matricázó a délutáni csúcsban próbálta umlautossá alakítani Batthyány nevét, melyet olvasónk le is videózott. Szerencsére a BKV egyik biztonsági embere időben érkezett és közbeavatkozott. Sajnos a fiatal megszökött. A BKV a matricát péntekre eltávolította. Sajnos a videón kevés ideig látható az átalakított tábla, így pillanatfelvételt készítettem, hogy meg tudjátok csodálni.

A kép és a videó után a cég eddigi reklámjaiból mutatunk be párat. (Rendkívül érdekes, hogy a biztonsági őrök hátratett kézzel nézik, ahogy kergeti a BKV-s a fiatal srácot, és nem lépnek semmit. Valószínűleg ez a biztonsági cég feladata.) Jó tanács: Aki teheti jó minőségű, magyar jégkrémet vásároljon:)

Kedves BKV-figyelő!

A Batthyány téren tegnap (július 17.) du. 3 körül érkeztem be a metróval amikor láttam, hogy egy kapucnis fazon firkál valamit a falra. Utálom ezeket a parasztokat, akik összerondítják a járműveket is, szemét kis k*csögök, gyorsan amikor szálltam le,már kezdtem is kamerázni, hogy hátha elkapom az arcát is, mondjuk elég szar lett a felvétel :( de azért látszik, a közepe felé, hogy nyúlkál fel. Persze jellemző módon, senki nem szólt hozzá, csak nézték.

Ha nem indul el a videó, kattints ide!



Aztán még mielőtt odaértem, odament hozzá egy BKV-s (végre nem a normális embereket basztatják.) és elkezdte lökdösni, meg tolni kifelé, az meg próbálta kiráncigálni magát. Néztem, hogy mit írt fel, két pontot az a-betűre, mint a német á-n. Mondjuk elég hamar elkapták.



Aztán kicsit még próbáltam utánamenni, hogy mi lesz a vége, rendőrt hívnak vagy simán megrugdossák :) De a kisk*csög meglépett a végén.

Na szia ,csak így tovább :)

Geri

195 Tovább

Hangos reklámokkal idegesít a BKV

Mint arról már beszámoltunk, a BKV az összes járatán, az összes jármű hangos tájékoztató rendszeréből (ahol ilyen van) kivette az átszállási kapcsolatokat, azaz a női hang nem mondja el, hogy melyik megállóban melyik járatra lehet átszállni. Kivétel a metró és a HÉV vonalak, mert azokat mindenhol bemondják.

A BKV szóvivője, Kiricsi Karola azt nyilatkozta, hogy erre a lépésre azért volt szükség, mert az utasokat zavarta a hosszú felsorolás, és Európa más országaiban ez megszokott.

Zavarta az utasokat

Sokan naivak voltunk és elhittük, hogy ezt mi akartuk, és örültünk is, hogy most nekünk akkor jobb lett. Reggelente már-már láttam, hogy mindenki mosolyogva száll fel a villamosra, buszra, s mindenki élvezi a csendet. Végre a BKV utasai idehozták Európát. Kijelenthetjük, Európa csendje ez, barátaim.

Néhány napja azonban szomorú arcokra lettem figyelmes. Itt nagy baj van láttam. Hová tűnt Európa?

Kibújt a szög a zsákból. Az utasok rádöbbenhettek, hogy az utastájékoztatás megnyirbálásával nem nekünk lett jobb, és ez az „Európa itt van” duma is kamu volt. Ismét valakinek a zsebe lett tele, ugyanis a Combino villamosokon a Margitsziget környékén audioreklámokat sugároz a BKV. Olyan reklám ez, akit mindenki megkap. Látni sem kell hozzá, elég, ha nincs bedugva a fülünk. Csalogat minket a Margitszigetre.

Nem elég, hogy az új villamosokat már teleragasztgatták hirdetésekkel, most már a jármű belsejében is reklámot kell hallgatnunk. Utastájékoztatás helyett reklámot kapnak az utasok.

BKV-figyelő
35 Tovább

Re: Köszönöm, hogy léteznek

A BKV új kiadványát bemutató postban már kértétek, hogy tegyük közzé az egész kiadványt. A képek nagyobb méretben is megtekinthetők, kattints rájuk!

22 Tovább

Combino spot


Bizton sokan látták már, de nekem nagyon tetszik. Megér egy külön postot:)
7 Tovább

Önimádat minden mennyiségben


„BKV Információ: Én szeretem a BKV-t. Ha utálod, attól jobb lesz?”


Nem, nem lesz jobb, de attól jobb lehet, ha a problémákat megbeszéljük, és nem próbáljuk elhallgatni úgy, ahogy azt Regőczi Úr szerette volna. A BKV attól sem lesz jobb, ha szeretjük, attól viszont igen, ha a felvetett problémákat Önök elolvassák, és megkeresik rájuk a megoldást.

Nem mellékesen, ha a befizetett pénzeket ismételten nem az Önreklámozásra költenék, hanem a szolgáltatás színvonalát emelnék vele, többen szeretnék a BKV-t.



31 Tovább

BKV-figyelő

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek