Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nem szarakodott az FKF

Fenti cím akár a Szóvicc blogon is elférne, főleg a post előzményeivel együtt, amolyan szójátékként. Történt ugyanis, hogy december 29-én panasszal fordultam az ÁNTSZ-hez, melyből postot is készítettem „Szarban úszik a Bocskai úti aluljáró” címmel. Ebben a postban képeken mutattam be, hogyan néz ki a 4-es csodametró egyik állomásához épített aluljáró. A postra az ÁNTSZ és az FKF is e-mailben reagált, utóbbit „Kitakarították a Bocskai úti aluljárót” címmel tettem közzé. Levelében az FKF leírta, hogy az aluljárót kitakarították, kifertőtlenítették, és ígéretet ettek arra, hogy kitalálnak valamit, hogy a hajléktalanok többé ne rondíthassák tele az aluljárót, és az üzleteket. Ígéretüket betartották:
 

Az ügyintézés menetéről, gyorsaságáról a BKV példát vehetve. Ezúton köszönöm az ÁNTSZ és az FKF Zrt. együttműködését!

76 Tovább

Meghatározhatatlan eredetű barnás anyag

A BKV-figyelő „Zaklasd az ÁNTSZ-t” című felhívására meglepően sokan jelentkeztek. Az olvasók által, az ÁNTSZ-nek küldött levelek közül véletlenszerűen kiválasztottam egyet, melyet alul képpel együtt megtaláltok. Itt ragadom meg az alkalmat, és köszönöm meg a segítséget mindenkinek, aki megkereste az ÁNTSZ-t, és a BKV-t.

Tisztelt Dr. Gáll Ildikó!

A BKV Figyelő blog segítségével jutottam az ön címéhez, és élni kívánok a lehetőséggel, hogy segítsek a BKV utasainak. A mai nap (2008. szeptember 4.-én) 14.03 perc körül a 14-es buszon közlekedő Volvo Alfa Localo buszon (a rendszámot sajnos nem tudtam felírni, de remélhetőleg a BKV lesz olyan együttműködő ebben az ügyben, hogy a megadott adatok alapján megkeresi az adott buszt, egy próbát megér.) az egyik ülésen egy meghatározhatatlan összetevőjű barnás anyagot fedeztem fel. Az ülésről képet mellékelek.

Köszönöm hogy időt szánt levelemre, további jó munkát kívánok!

Szőke Bálint
23 Tovább

Keressük a legkoszosabb BKV járműveket

Ha unod, hogy összehúgyozott, tisztítatlan járműveken utazol a büdösben, havonta 8250 forintért, akkor a következő akciót neked találtuk ki:

Zaklasd az ÁNTSZ-t jeligére új akciót hirdetünk. Nem kell hozzá más, mint egy kis figyelem és egy fényképezős telefon (digitális fényképező). Nincs más dolgod, mint utazásod során lefényképezni a legkoszosabb BKV járművet, és elküldeni nekünk és az ÁNTSZ-nek a képeket, a lent található címre. A képek mellé írd le hol készítetted őket, add meg a postos helyszínt és a jármű rendszámát (pályaszámát) is. A legkoszosabb járművet megtaláló olvasóink BKV-figyelős pólókat kapnak :)

 

A BKV-figyelő már több levelet is küldött a BKV-nak és az ÁNTSZ-nek is, melyben a BKV járművek higiéniás állapotára panaszkodott. Sajnos a BKV nem volt őszinte, és megpróbált félrevezetni minket, illetve a hatóságokat is, de nem adtuk fel. A ti segítségetekkel tovább bombázzuk őket.

 

 



Bízom benne, hogy közös erővel, sok fényképpel és levéllel elérhetünk valamit.  A leveleket Dr. Gáll Ildikó Közegészségügyi osztályvezetőnek küldjétek a kozeg@fovaros.antsz.hu címre és küldjetek a nekünk is másolatot.

Figyeljetek, fényképezzetek, és írjatok.

További képek:

112 Tovább

Nesze semmi: Az ÁNTSZ rászólt a BKV-ra

Nem szeretnék kötekedni, csak ismerem ezeket a helyzeteket. Ha egy állami cég figyelmeztet egy állami céget, abból sosem lesz semmi. Biztos emlékeztek még rá, mikor a Volvo buszok koszos üléseiről képet küldtem nekik, és a BKV-nak, és kértem a Volvo buszok hátsó ülésének cseréjét. Az ÁNTSZ válasza alant.

Tisztelt G. Mihály!

Az ÁNTSZ Közép-magyarországi Regionális Intézetéhez küldött panaszbejelentését a BKV Zrt. Vezérigazgatójának megküldtem, hogy a járművek higiénés helyzetének javítása érdekében a szükséges intézkedéseket tegye meg, és erről tájékoztassa Önt és Intézetünket.

Budapest, 2008. július 25.

Tisztelettel: dr. G. I., osztályvezető főorvos

48 Tovább

Az ÁNTSZ-nél jelentettem be a BKV-t

Tisztelt BKV!

Fel szeretném hívni a figyelmüket, hogy a FJX-220-as frsz. Volvo busznak a hátsó ülésein vizeletfolyás található. Sajnos ez nem egyedi eset. Tegnap két Volvo buszt néztem át szúrópróbaszerűen, és azt kell mondanom, hogy a csukló utáni második kocsiszekrények olyan rossz állapotban vannak, hogy a régebbi Ikarus buszok jobban néznek ki. Sajnos az összes Volvo busznak a hátsó ülése koszos, az ülések az elmúlt két évben (buszok beszerzése óta) biztos, hogy nem voltak cserélve.

Levelemet továbbítom az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálatnak (ÁNTSZ) és a médiát is megkeresem a képeimmel. Szerintem nem normális, hogy vizelettel szennyezett, takarítatlan buszokon kel utaznunk. Levelem mellé képeket is csatoltam.

Köszönöm, hogy elolvasták levelem, várom megkeresésüket!

BKV-figyelő szerk.

181 Tovább

BKV-figyelő

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek