Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Budapest: Mit lát egy turista?

Kedden rátaláltam egy weblapra, ahol Budapest új nevezetességeit gyűjtik össze. Képekkel próbálják bemutatni azt, mit lát egy turista, ha letér a kijelölt útvonalról, és a Budai váron és az Országházon kívül megnézik a belvárost, Kőbányát, vagy Újpestet. Néhány képet kigyűjtöttünk nektek ide, a többit megtaláljátok a szerző weboldalán, csak kattintsatok ide!

 



Tudom, hogy a téma csak részben BKV-s, de mivel a blog olvasóinak egy része nem budapesti, meg kell nekik is mutatni a város egyes „szépségeit”. Persze ettől függetlenül vannak szép helyek a városban, csak kár, hogy néha a fentebb látható kép fogad.

72 Tovább

Offtopic: Volánbusz blog

 
Blog eddigi történetében nem fordult elő, hogy egy másik weboldalt, vagy blogot reklámoztunk volna, eddig. A BKV Figyelő készítői új blogot indítottak, Érd és térsége volánbuszos közlekedésének bemutatására. Az első cikk, fényképes bemutatóval már meg is jelent.

4 Tovább

BKV-figyelő

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek