Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Két nyertessel kevesebb a pontgyűjtésben

A BKV pontgyűjtő akcióval próbálja a csökkenteni a bérletpénztárak előtti sorokat. A közlekedési társaság azokat jutalmazza, akik 15-e és 25-e között váltják meg bérleteiket. A BKV szerint az akció sikeres volt, a sorok hossza csökkent.

„Azok az utasok, aki az akciós időszakban vesznek bérletet, ingyenes családi belépőt kapnak a szentendrei Városi Tömegközlekedési Múzeumba - mondta csütörtökön a BKV szóvivője. Szilágyi Károly hozzátette: azon utasok között, akik 10 matricával igazolják, hogy 15-e és 25-e között vettek szelvényt, a BKV egész évre érvényes BKV bérleteket és 5 személyes éjszakai metrólátogatást sorsol ki.”

A BKV holnapján már elérhetőek a nyertesek nevei. A listából kiderül, hogy nem öt, hanem csak három személyt sorsoltak ki a metrólátogatásra, ami ha jól számolom pont kettővel kevesebb. Arról, hogy hová tűnt két nyertes, még nincs információnk.

 


A dolog érdekessége, hogy a BKV weblapjáról eltávolította a pontgyűjtő akciót kihirdető közleményt is, így aki az akció pontos részleteit meg akarja tudni, annak tovább kell keresgélnie.

A nyerteseknek természetesen gratulálunk!

31 Tovább

Te se veszel jegyet a mesevillamosra

Az előbb a BKV weblapján próbáltam informálódni (sikertelenül), amikor megláttam, hogy cég ismét útjára indítja a mesevillamost. Ezen a rendezvényen általában gyerekek vesznek részt a szüleikkel, akiknek ez valószínűleg nagyon jó. Az előző ilyen rendezvény után Bodrogi „énvagyokahíresegyfejű” Gyula tanított minket hónapokig a jó modorra a körúti villamosokon, kinek hangjától az utasok hátán igencsak felállt a szőr. A BKV ezen a rendezvényen is bemutatja üzletpolitikáját, és a „kitűnő” (komolyan ne vegyék) jegyértékesítési rendszerét, ugyanis jegyet csak elővételben, a BKV pénztárában lehet venni, egy évvel a rendezvény után. Megállókban, járművezetőknél nem lehet a járművekre jegyet venni, és úgy néz ki, már a rendezvényekre sem:)

28 Tovább

Válasz az OBH-tól

Vasárnap publikált, OBH-nak címzett kritikámra meg is érkezett az első reakció, amit Dr. Szabó Máté ombudsman írt. Fogadjátok szeretettel:

29 Tovább

Most minden mozdulatoddal nyerhetsz!

Szeretünk titeket. Titeket, akik minden nap ellátogattok hozzánk, olvastok minket, észrevételt küldtök be, kommenteltek. Fontosak vagytok számunkra, ezért szeretnénk megjutalmazni titeket.

Most nem csak észrevétel beküldésével, hanem hozzászólással, és az új gyorsbejelentés opció használatával is nyerhettek, bérletet és BKV-figyelős pólót, melynek mintázatát itt, bal oldalon láthatjátok. Az e-mailben beérkezett, publikált észrevételek beküldői között két darab havibérletet, valamint három BKV-figyelős pólót, a kommentelők, és a bejelenés menüpont használói között 2-2 pólót sorsolunk ki. A játék 2008. július 12. és augusztus 15 között tart!

Tehát: Küldj észrevételt a bkvfigyelo@gmail.com címre, és ha publikáltuk, részt veszel a sorsoláson. Ha szerencsés vagy, nyerhetsz egy havibérletet, vagy egy BKV-figyelős pólót. Ha veled soha nem történik semmi, vagy nincs kedved e-mail írni, akkor sincs veszve semmi. Írj mások publikált észrevételeihez hozzászólást, kommentet, és vidd el a BKV-figyelős póló egyikét. Nem szeretsz kommentelni, mégis bosszantanak apróságok? Neked találtuk ki a bejelentés opciót. Most az új opciónk használatával is nyerhetsz egy pólót. (Ismerd meg a bejelentés menüpontunkat. Kattints ide!)

Annyira lusta vagy, hogy csak olvasol, de nem írsz semmit? Akkor te vegyél pólót a hivatalos forgalmazótól:) Bővebb információk hamarosan!

A sorsoláson csak a publikált észrevételek, nem moderált kommentek, és a BKV-nak továbbküldött hibabejelentések vesznek részt. Az előző havi nyertesek nevét hamarosan a jobb oldali boxban közzétesszük!

34 Tovább

Villamossal a kábeltolvajok ellen

Már egy ideje üres Kátra villamosok járják az éjszakát. A fantomvillamosokkal a kábelmaffia után kémkednek, és a céljuk az, hogy rajtaüssenek, elriasszák a fémtolvajokat. Idén egyre többet hallottunk arról, hogy HÉV és villamosvonalakon szünetel a szolgáltatás azért, mert valakik kábeleket rongáltak meg, vagy loptak el. A hasonló „maffia-akciók” évi több száz milliójába kerülnek a BKV-nak és az adófizetőknek.

A kémvillamosok éjjel, üzemzárás után gördülnek ki a kocsiszínből és megadott útvonalon „járőrőznek”. Céljuk, hogy meglepjék vagy elriasszák a tolvajokat. „Ha látok valami gyanúsat, beszólok a központba” – magyarázta Fodor Ferenc, a BKV egyik kémje a Blikknek.

Cikk: BKV-figyelő
Fotó: Blikk.

94 Tovább

BKV-figyelő

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek