Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Rokkant BMW-s parkol a Föld napján

Online üdvözletemet küldöm annak a rokikártyás BMW-snek, aki ma 11:10-kor több mint egy órára tartotta fel a villamost a kocsiszín előtt. Nem elég, a rokkantkártya a BMW ablakán, de még szabálytalanul is parkol. Remélem egyszer tényleg rá lesz szorulva arra a kártyára…



165 Tovább

Záróvonal?

Sok kommentár szerintem nem kell a képhez. Túl keskeny az út egy ilyen szép autónak...


28 Tovább

A nap parkolása

A kép még friss, ma 15:30 magasságában lőttem az Etele téren a 19-es villamos megállójában. A Suzukis úgy gondolta, hogy Ő bárhova leparkolhat. még a villamosmegállóba is.



60 Tovább

Beragad a 17-es villamos

A 17-es villamos vonalán már szinte mindennapos, hogy az autósok a villamossínen vagy annak közvetlen közelében várakoznak. Ez a videó tökéletesen szimbolizálja az összefogást, ahogy az utasok odébb tolják az autót, majd visszaszállnak a villamosra.

47 Tovább

Paraszt autósok hete

A budapesti tömegközlekedés törékeny. Elég ha az autós néhány percre a villamospályára vagy a troli útvonalba parkol, és máris megbénult a vonal közlekedése. Sajnos az utóbbi időben megszaporodott a „csak 5 percre ugrok be” felfogású autósok száma, és egyre többször lesz az 5 percből 35.

Egyre több autós hiszi azt, hogy büntetés nélkül szívathat meg több száz buszon ülő és megállóban várakozó embert, és sajnos egyre több hülye kap jogosítványt (jogtalanul).

A következő héten megpróbálunk több „paraszt autós” képet, videót és cikket összeszedni, megmutatni, hogy egy ember hogyan szívat meg másik százat azzal, hogy a buszöbölben, villamossínen parkol, vagy elsőbbségadás nélkül nekihajt a villamosnak.

Tudjuk, hogy a cikk hatására csodák nem történnek, de reméljük, hogy a nyilvánosság segít visszaszorítani ezeket a sokakat bosszantó eseteket.


Ha van a témába vágó cikked, képed,

vagy videód, küldd el, és közzétesszük.

 

72 Tovább

BKV-figyelő

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek