Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nem kapott ötvenezres csekket a közterület-felügyelő mellett dohányzó BKV-ellenőr

A fenti képet olvasónk töltötte fel a BKV-figyelő Facebook oldalára. Mint az a felvételen látható, Rákoskeresztúr városközponti buszmegállóban egy ellenőr dohányzik két közterület-felügyelő társaságában. Vajon, ha arra van eszük, hogy az utasok személyi igazolványát elvegyék, és az adatokat kiadják a BKV-nak a 24500 forintos büntetés reményében, akkor az ellenőr miért nem kap 50 ezres csekket? A szabály csak az utasokra vonatkozik?

78 Tovább

Kifizette az utas helyett a büntetés egy részét az ellenőr

Olvasónk jegy nélkül utazott az 1-es villamoson, ahol egy ellenőr hölggyel találkozott. Az utas próbálta elmagyarázni az ellenőrnek, hogy miért nem vett jegyet, de a büntetést nem engedte el, ugyanis őt is ellenőrizték, nem akart az állásával játszani. Olvasónk a helyszíni bírság mellett döntött, ám nem volt nála elég pénz. "Fizessen amennyit tud, majd én beteszem a maradékot" -mondta az ellenőr hölgy, aki eközben kiállította az átvételi elismervényt.

Kedves BKV-figyelő!

Kicsit furcsa kéréssel fordulok hozzátok. Még júniusban az 1-es villamos vonalán egy nagyon kedves BKV-s ellenőr hölgy megbüntetett, mert se bérletem se jegyem nem volt. Akkor lopták el mindenem és éppen a Teve utcai TB központból tartottam haza, az új tb kártyával és kisebb gondom is nagyobb volt annál, hogy jegyet vegyek.

34 Tovább

BKV-figyelő

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek