Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tájékoztatásból 1-es

Kedd délutáni utazáskor csináltam pár képet BKV buszról, táblákról, bemutatva, hogy a BKV-nak mit jelent a tájékoztatás. A három buszos képen a táblát hiányát kell figyelni. A Boráros téren készült két kép (Csepeli HÉV, 23, [23], 54) Illetve a táblát, ami jelzi, hogy 7 perc múlva indul valami, csak azt nem tudni, hogy mi.
33 Tovább

Rossz tábla a Boráros téren

Éva keresett meg minket egy olyan problémával, hogy nem működik az óra a Boráros téren már kb. 2hónapja, ezért Ő rendszeresen lekési a buszt.
Kedves figyelő!

A belvároból jövet, a Boráros téren szoktam leszállni a 6os villamosról onnan megyek tovább Erzsébétre a 23as busszal. Szemben, a lejáró fölött van egy kijelző, ami írná, hogy mennyi idő múlva indul a 23as a gyors23as és az 54es busz. Ez a tábla kb. 2hópja elromlott, és azóta, szinte minden nap lekésem a buszom. Régebben tudtam, hogyha 1 perc volt még, akkor már nem futottam, viszont 2-3perc esetén megéri futni, így jóval hamarabb hazaérek. Kérnélek titeket, hogy ez ügyben tegyetek valamit.

Köszönöm: Éva
6 Tovább

BKV-figyelő

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek