Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Osztrák síparadicsomba menekült Fuzik Zsolt, a BKV informatikai vezetője?

Fuzik Zsolt ellen vesztegetés gyanújával adtak ki elfogatóparancsot, nem találják sehol.

A BKV informatikai igazgatója, Fuzik Zsolt ellen vesztegetés gyanújával adott ki elfogatóparancsot a Reptéri Rendőr Igazgatóság. A Blikk információi szerint az informatikai vezető több tucat olyan szerződés megkötésében működött közre bűntársával, Sziebert György jogi igazgatóval, amelyek mögött nem volt tényleges teljesítés. Ezért cserébe milliókat fizettek a vezetőknek a szerződő partnerek.

14 Tovább

Török és Gyárfás cégét is feljelentette a BKV

Az Index birtokába került annak a 13 cégnek a listája, amelyet a napokban egy feljelentés kíséretében a BKV elküldött a Budapesti Rendőr-főkapitányságnak, mert bűncselekmény gyanúja merült fel a szerződéseikkel kapcsolatban. A 13 cég között van a Gyárfás Tamás nevével fémjelzett St. Plus Kft., valamint Török Gábor politológus cége, a Vision Consulting is.

A BKV Zrt. Belső Kontroll Igazgatósága vizsgálatot folytatott az elmúlt hetekben, amelynek alapján 13 cég szerződésével kapcsolatban merült fel gyanú a Btk. több paragrafusába ütköző bűncselekmények megvalósulása miatt. A cégeket Kocsis István vezérigazgató feljelentette a BRFK-n, és átküldte a szerződésekhez tartozó vizsgálati anyagot is a rendőrségre.

9 Tovább

Körözik a BKV informatikai igazgatóját


BKV-s igazgató előzetesben (Grafika: Poligraf)

Országos körözést adott ki a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság (RRI) a BKV Zrt. informatikai igazgatója ellen - írta szerdai számában a Népszabadság és a Magyar Nemzet, de az információt sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta a lapoknak a rendőri szerv szóvivője.

A Fővárosi Közgyűlés BKV-t ellenőrző bizottságának ülésén kedden elhangzott: a rendőrség kereste a BKV informatikai igazgatóját, aki azonban nem jelent meg, mert Ausztriában síelt és beteget jelentett.

A bizottság tagjainak erre vonatkozó kérdéseire Székelyné Pásztor Erzsébet, a cég kommunikációs igazgatója azt válaszolta: beszélt az informatikai igazgatóval, aki úgy tájékoztatta, hogy valószínűleg az előzőleg megkapott "H1N1-oltástól lett rosszul".

12 Tovább

Lehet nagyobb a botrány: a BKV bekeményít

Tucatnyi tanácsadói szerződés ügyében még ezen a héten büntetőfeljelentést tesz a BKV a rendőrségen - írta pontosan meg nem nevezett forrásokra hivatkozva a Népszava hétfői számában.

27 Tovább

Ha a cégvezetők lopnak, akkor mi is lophatunk?

Egyre több utas gondolja úgy, hogy nincs értelme jegyre és bérletre pénzt költeni, mert a BKV vezetői a beszedett pénzt úgyis ellopják, vagy felesleges dolgokra költik. Olvasónk szerint a bliccelés, a BKV bojkottálása nem megoldás. És szerinted? Írd meg a véleményed és szavazz!

Kedves BKV-figyelő!

Már régóta fogalmazódik bennem egy levél. Főleg az olyan jellegű kommentek hatására, hogy "Szalainé miatt én is bliccelek" és hasonlók.

Egyre több kommentben olvasni azokról, akik csak "néha" bliccelnek, azokról, akik azt írják: mivel a BKV-nál úgyis ellopják a pénzt, ők inkább sosem vesznek jegyet. Elvből persze.

A BKV szerződéseivel, végkielégítéseivel, a sok feleslegesen fizetett emberrel, a kutyám gyomorfájásával, stb.-vel sem lehet csak úgy megmagyarázni a bliccelést. Akik azért nem vesznek jegyet, mert <bármi>, azok ugyan úgy bliccelnek, és azoknak a jegyét ugyan úgy te és én fizetjük meg. Attól, hogy valamilyen okos érvet kitalálok, nem leszek különb annál a bliccelőnél, aki nem talált ki semmit. Nem?

227 Tovább

BKV-figyelő

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek