Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kirúgta Bócsa Viktort a BKV

Megvált az utasokat szórakoztató buszvezetőjétől a BKV, tudta meg BKV-s forrásokból a BKV-figyelő. Úgy tudjuk, hogy a közlekedési társaság azért vált meg Bócsa Viktortól, mert "senki sem szerette amit csinált, és nagyon zavarta az utasokat". A BKK szerint azonban nem erről van szó. Szerintük a buszvezető több szabálytalanságot is vétett, és ezt már nem tudták tolerálni.

A BKV áprilisban egyszer már megpróbálta kirúgni a buszvezetőt, de a blogunk által kirobbantott médiavisszhangnak köszönhetően letettek az ötletről. Vitézy Dávid a BKK vezérigazgatója akkor azt írta, hogy a járművezető elbocsátása túlzó és indokolatlan mértékű munkáltatói intézkedés lenne amivel nem tud egyetérteni és ilyen intézkedésre szerinte nem is kerülhet sor.

A közlekedési központ szerint a buszvezető több szabálytalanságokat is vétett, ezért nem hosszabbították meg a szerződését. A BKK reakciója ide kattintva olvasható el!

Naponta frissülő menetrend és élő forgalomfigyelő.
Ez a BKV-figyelő Mobil!

http://m.bkvfigyelo.hu

23 Tovább

Szuperkontroll-csoportok a BKV-nál: azonnali elbocsátás a szolgálatmegtagadásért

Már ma estétől úgynevezett szuperkontroll-csoportok ellenőrzik a BKV járműveit, s ha indokolatlan szolgálatmegtagadást tapasztalnak, akár azonnali hatállyal elbocsáthatják az érintett dolgozót - tudtuk meg.

Az összesen 200 főt számláló, mintegy 50-60 csapat éjjel-nappal szolgálatban lesz, s igyekszik visszaszorítani a hét eleje óta tartó szakszervezeti "nyomásgyakorló akció" káros hatásait - erről ma délután döntött Kocsis István, a BKV vezérigazgatója, miután vezetői tanácskozáson értékelték a kialakult helyzetet.

252 Tovább

Kiabált az utassal a londoni metró dolgozója, kirúgták

Jonathan McDonald üzletember videóra vette a londoni metrón, ahogy a TfL (Transport for London) egyik dolgozója egy utassal kiabál, és azzal fenyegeti, hogy belöki a vonat alá. Boris Johnson polgármestert megdöbbentette az eset, azonnali vizsgálatot kért a társaságtól.

80 Tovább

Kirúgták a BKV szóvivőit

A BKV felmondott Kiricsi Karolának és Szilágyi Károlynak, a társaság szóvivőinek. A cégnél megszűnt a szóvivői rendszer.

Az Index értesülését Szilágyi Károly megerősítette. Mint elmondta, felmondását azzal magyarázták, hogy az elmúlt két hétben bevált egy új rendszer, amely szerint adott kérdésben az illetékes BKV vezetők, szakemberek nyilatkoznak.

Pásztor Erzsébet, a BKV kommunikációs igazgatója elmondta, hogy megszüntették a szóvivői rendszert. Reményeik szerint azzal, hogy az újságírók által feltett kérdésekre közvetlenül a területileg illetékes vezetők válaszolnak, felgyorsulhat a kommunkiáció.

Pásztor Erzsébet hozzátette, hogy Szilágyi Károly nem kapott végkielégítést, Kiricsi Karola pedig a munka törvénykönyve szerinti, minimális mértékűhöz jutott.

(Index)

87 Tovább

BKV-figyelő

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek