Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tiltsák be a fényképezést a metróállomásokon!

"Tiltsák be a fényképezést a metróállomásokon!" -Kérik a metrósok, akiket állításuk szerint sokszor megvakítanak a világosban vakuzó fotósok. Szerintük ez nem csak balesetveszélyes, hanem a metróközlekedésre is veszélyt jelent, hiszen sokszor sem a segédvezető sem a metróvezető nem lát másodpercekig a fényképezés után, és percekre csökken a látásuk hatékonysága.

Véleményem szerint ha a fényképezést nem is, a vakuzást mindenképpen be kellene tiltani, ha valóban ekkora veszélyt jelent a közlekedésre. Szerintetek? A levél hajtás után olvasható.

59 Tovább

Közterületen fotózott, lefejelte a biztonsági őr

Olvasónk és barátja október 15-én éjszaka a Nagyvárad téri aluljáróban készített egy fotót. Ennek az ott tartózkodó biztonsági őrök annyira nem örültek, hogy mindkét srácot lefogták, egyiküket le is fejelték. A biztonsági őröknek valószínűleg az nem tetszett, hogy a képen ők is helyet kaptak. Én sem örülnék, ha lefényképezneénk, de a problémát valószínűleg nem verekedéssel, hanem egy "Kérlek töröld ki a képet" mondattal intézném el.

Tisztelt BKV-figyelő!

Bekerültem azon BKV utasok sorába, akik leírhatják, hogy ha nem velem történik meg, nem hiszem el. Ha minden igaz, kapsz még egy levelet erről az esetről, azért megosztanám a saját szemszögemből is. Október 15-én éjszaka két barátom és én leszálltunk a metróról a Nagyvárad térnél.

A lépcsőn felérve az aluljáróba, érdekes látvány tárult elénk. Legalább negyven ellenőr (biztonsági őr?) ácsorgott ott, szinte meg is telt velük az egész. Ezt egyik társam sajnálatos módon meg akarta örökíteni mobiltelefonjával. Mi előtte mentünk. Haladtunk a feljáró felé, hátrafordulva látom, hogy néhányan a sok közül elkezdték ütlegelni őt, felkenték a falra, stb.

61 Tovább

BKV-figyelő

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek