Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Parasztnak hi-tech

A graffitis banda ismét megmutatta magát. Reménykedtünk benne, hogy a villamos kisiklatás után egy kicsit meghúzzák magukat a férgek, de ezeknek semmi sem szent. Természetesen a hülyék megint a neten dicsekednek a képekkel. (halkan jegyzem meg, hogy a képek valószínűleg ugyan azzal a géppel készültek, mint annak idején a 14-es villamos szétverését bemutató kép)




212 Tovább

Most ez így szép?

Szép lassan a BKV járművei is úgy fognak kinézni, mint a MÁV vonatai. Sajnos senki nem tesz semmit.
 
45 Tovább

Felesleges a kamera

Hiába van az alvállalkozók buszaiba kamera, a firkálók hamar rájöttek, hogy semmit nem ér. 1-2 méterre a kamerától, jobban össze van firkálva az új Volvo, mint a régi Ikarusok. Ha nem indulna el a videó, kattints ide!



28 Tovább

Elrettentő állapotok a fogaskerekűn

Üdv BKVFigyelő!

Pályáznék a legmocskosabb BKV jármű címre a fogaskerekűn készült képeimmel, ezekben leginkább a kocsik tisztaságát és az állomások állapotát próbáltam szemléltetni. A járműveken lévő mocskok hónapok óta megtalálhatóak a szerelvényeken, mintha nem is takarítanák rendszeresen a kocsikat. Ideje a BKV-nak több figyelmet (pénzt) fordítani a fogaskerekű karbantartására, mert szomorú, hogy egy ilyen (főleg nyáron) turisztikailag kedvelt közlekedési eszköz ilyen lepusztult állapotban van. A padlókon található foltok mellesleg ragadnak, és nincs egy olyan ülőhelyrész, ahol ne lenne ilyen hányás-, köpés- vagy kiöntött üdítőnyom. Arról nem is beszélve, hogy a nagy hőségben az ablakok 50%-a be van ragadva és nem nyitható.

Üdvözlettel, MG


30 Tovább
12
»

BKV-figyelő

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek