Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Elfogták a BKV volt informatikai igazgatóját

Elfogta a rendőrség Fuzik Zsoltot, a BKV eddig szökésben lévő volt informatikai igazgatóját szerdán.

A rendőrség honlapjára szerdán késő este felkerült közlemény szerint a BKV volt informatikai igazgatója Szegeden bujkált, amikor a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság (RRI) nyomozói és az RRI "Sólyom" bevetési alosztálya szerdán elfogta.

47 Tovább

Az Indexen tesz vallomást a körözött BKV-igazgató

Hazajött, ártatlan, beteg, és belehalna, ha előzetes letartóztatásba kerülne, ez áll abban a golyóstollal aláírt levélben, amit az Index kapott borítékban. A Budapest 62-es postán feladott levél feladója Fuzik Zsolt Béla, a BKV informatikai igazgatójaként mutatkozik be. A levélben utal arra, hogy ügyvédje Zamecsnik Péter. Megkerestük Zamecsnik Pétert, aki azt mondta, hogy beszélt Fuzikkal telefonon, és elképzelhető, hogy ő lesz a védője, de megállapodást még nem kötöttek. A levelet ő is megkapta.

Levelet kaptunk Fuzik Zsolt, a BKV Zrt. informatikai igazgatójának aláírásával, aki ellen a rendőrség körözést adott a BKV-t és a Budapest Airportot érintő vesztegetési ügyben. Levelében azt írja, hogy december 6-án este értesült arról, hogy házkutatás van a BKV székházában. Bent levő informatikus kollegájától kérdezte meg, hogy mi történik. Kollégája továbbadta a telefont egy rendőr nyomozónak, aki megkérte, hogy amennyiben lehetősége van, menjen be, mert sok szobát kell átvizsgálni.

20 Tovább

Osztrák síparadicsomba menekült Fuzik Zsolt, a BKV informatikai vezetője?

Fuzik Zsolt ellen vesztegetés gyanújával adtak ki elfogatóparancsot, nem találják sehol.

A BKV informatikai igazgatója, Fuzik Zsolt ellen vesztegetés gyanújával adott ki elfogatóparancsot a Reptéri Rendőr Igazgatóság. A Blikk információi szerint az informatikai vezető több tucat olyan szerződés megkötésében működött közre bűntársával, Sziebert György jogi igazgatóval, amelyek mögött nem volt tényleges teljesítés. Ezért cserébe milliókat fizettek a vezetőknek a szerződő partnerek.

14 Tovább

BKV-figyelő

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek