Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

„Jól vigyázz kölök, a fiaimmal megtalálunk” –fenyegetőzött a buszvezető

Olvasónk szombaton békésen utazott a 27-es buszon, amikor a buszvezető kiabálni kezdett vele. Először csak azért, mert a leszállásjelzőnél mert támaszkodni (mert azt már többször ellopták), majd azért, mert rendezni szerette volna a dolgot. A vita odáig fajult, hogy a buszvezető megfenyegette az utast, hogy ha panaszt mer tenni a fiaival megvereti. Olvasónk telefonon és írásban is panaszt tett a BKV-nál:

Tisztelt BKV Ügyfélszolgálat!

Mai (10.10.) telefonos bejelentésemmel párhuzamosan - kolléganőjük tanácsát megfogadva - írok Önöknek mély felháborodással, a ma 15:30 körül a 27-es számú autóbuszon utazva ért incidenssel kapcsolatban.

A történet a következő:

Felszálltam a buszra a Sánc utcánál, majd leültem a sofőrkabinnal szemben. menetiránnyal ellenkező irányban elhelyezkedő ülésre. Mivel ketten tartózkodtunk a buszon, oldalt fordultam, hogy láthassam az utat, közben az ülés háttámlájára támaszkodtam, így valahol a jelzőgombbal egy magasságban, attól nem túl távol helyezkedett el a kézfejem. A sofőr nézett, majd vádlóan nézett, aztán rázta a fejét, én kérdően néztem, de megkérdezni már nem kellett, hogy mi a probléma, mivel ormótlan hangnemben rámszólt, hogy "Most jelezni akarok, vagy mi van?!". Én erre válaszoltam, hogy nem, csak támaszkodom, mire ugyanolyan hangnemben folytatta: "Akkor miért van ott a keze! Ne szórakozzon! Különben is, többször leszerelték már..."

45 Tovább

Nézd csak kisfiam, a vezető bácsi mindjárt agyvérzést kap

Sosem irigyeltem munkájuk miatt a BKV-s járművezetőket. Rengeteg utas (sok hülye), nagy forgalom, pofátlan biciklisek, és autósok nehezítik a munkáját. Persze ez ezzel jár, hisz minden nagyvárosban vannak hülyék, aki régóta vezet Pesten, az már fel sem figyel ezekre. Olvasónk a 4-6-os villamospótlón találkozott egy agyvérzés határán lévő buszvezetővel, aki dudált, anyázott, fékezgetett:

Tisztelt Ügyfélszolgálat!

Mai esetem nem mondható egyedinek, viszont annyira felháborított, hogy megosztom Önökkel is, hogy a jövőben el tudják kerülni a hasonló eseteket:

4-6-os villamospótlóval mentem a mai napon (2009. augusztus 18.) és a Nyugati pályaudvarnál szálltam fel a Margit híd irányába tartó buszra. Már a távolból láttam, hogy a busz vezetője iszonyatosan feldúlt, a megállóba érkezés előtt, már hangosan szidalmazta azt az áruszállítót, aki járművével úgy állt meg, hogy a busznak emiatt 5 másodpercre meg kellett állnia. Ezt követően sérelmezte azt is, hogy mért nem másképpen áll meg a furgon, miközben az a forgalmat nem akadályozta, a megálló megközelítése tökéletes volt.

Mikor a felszállásra vártam a megállóban, akkor arra lettem figyelmes, hogy egy kisgyerekes anyuka hangosan mondja a gyerekének, hogy a vezető bácsi mennyire feldúlt, ideges, és - azt én teszem hozzá, hogy már-már az agyvérzés határán állt. A hölgy egy nagyon ügyes mozdulattal, a telefonjával fényképezve meg is örökítette a vezetőt és a busz rendszámát.

43 Tovább

BKV-figyelő

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek