Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Közösségi közlekedés az ünnepi időszakban

Társaságunk az ünnepek alatt is folyamatosan biztosítja a közösségi közlekedést. A korábbi évekhez hasonlóan a menetrendet az ünnepek során jelentkező utazási igényekhez alakítottuk. A 2-es villamos vonalán kivilágított karácsonyi villamos 2009. december 5-e és 2010. január 6-a között szállítja az érvényes jeggyel vagy bérlettel rendelkező minden kedves utasunkat.

A karácsonyt megelőző téli időszakban december 19-én (szombaton) és december 23-án a tanítási szünetre vonatkozó pénteki menetrend szerint járnak a járműveink. December 20-án (aranyvasárnap) utasaink hatékonyabb kiszolgálása érdekében elsősorban azokon a vonalakon, amelyek bevásárlóközpontokat érintenek, néhány viszonylaton szóló busz helyett csuklós buszt állítunk forgalomba, míg néhány viszonylaton sűrűbben közlekedtetjük járatainkat.

0 Tovább

Megtalálták a BKV egyik legrendesebb buszvezetőjét

Olvasónk tavaly karácsonykor akart hazajutni Budapestről vidékre. A Deákról akart átmenni a Déli pályaudvarra egy utastársával, de a metró már nem járt, a buszok sem arra mentek amerre nekik kellett volna, ezért már-már beletörődtek, hogy Pesten maradnak. Egy buszvezetőtől kértek információt, de a sofőr csak annyit mondott "Szálljatok fel!", és saját szabadidejét feláldozva elszáguldott velük a Kelenföldi pályaudvarig:

Tisztelt BKV-figyelő!

Az eset idén tavaly karácsonykor történt, azért nem írtam meg aktuálisan mert nem akartam bajt hozni egy rendes ember fejére. 1-2 pozitív élmény kivételével rengeteg negatív tapasztalatom van utasként. Történt az eset, hogy bizonyos okokból december 24.-én nem tudtam eljutni a Délibe, Újpestről. Későn is indultam, a taxisok horror árat mondtak, és én kis naiv valami miatt nem kocsival indultam el, hogy otthon karácsonyozhassak "talán már idő előtt megittam a lélekmelegítőt".

76 Tovább

Boldog Karácsonyt


Ezzel a buszvezető Mikulással kívánunk minden Kedves Olvasónknak Békés, Boldog Karácsonyt!

18 Tovább

BKV-figyelő

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek