Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Saját szabályzatukat is semmibe vehetik a közlekedési társaságok

Olvasónk nemzetközi mérce szerint korrekt és kulturált módon járt el, a jogos büntetést befizette, a jogtalanért reklamált a szabályzat egy egyértelmű pontjára hivatkozva, mégis ő húzta a rövidebbet. Bár nem a BKV-val kapcsolatos az alábbi incidens, a végszóként kimondott indoklást ők is alkalmazhatják, ezért olvassátok figyelmesen Péter levelét, és vegyétek komolyan, hogy "A pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el!

Kedves BKV-figyelő!

Tudom, hogy a blog alapvetően a BKV-ról szól, de szeretnék megosztani a kedves olvasókkal egy esetet ami a MÁV-on esett meg velem, de ugyanúgy a BKV-n is előfordulhatott volna.

Előzmények: Tavaly ősszel két hallgatói jogviszonyom volt. Egy nappali és egy levelező. Mindkettőhöz tartozott érvényes diákigazolvány is. A költségek csökkentése végett tanuló bérletem volt a vonatra.

Az eset: A kérdéses napon véletlenül vagy hanyagságból otthon hagytam a nappali diákigazolványomat, csupán a levelező volt nálam. A jegyvizsgálónak felmutattam a bérletet és a diákigazolványt, aki azonnal kiszúrta a levelező tagozatot, ami mellett nem vagyok jogosult diákbérletet használni. Mondtam, hogy elfelejtettem magammal hozni, és majd bemutatom másnap, az ilyenkor kiszabható kb. 2000Ft-os büntetést pedig természetesen befizetem.

24 Tovább

Bevezetik az egy órán át használható jegyet

...vidéken, ahol úgy néz ki van ami még jól működik, és amit fejlesztenek. A Kőrös Volán stabil évet zárt, a takarékos gazdálkodás ellenére összességében kismértékű, kezelhető nagyságrendű működési veszteséggel zárják várhatóan az évet, jövőre pedig bevezetik az időalapú jegyet is:

Kedves BKV-figyelő!

Mivel elég sokszor hallok arról, hogy Budapesten be kellene vezetni az időalapú jegyet, ezért most leírom, hogy mit találtam a neten. Nem tudom, hogy vidéken már mennyi városban van bevezetve az időalapú jegy, de most olvastam, hogy Békéscsabán - Békés megye székhelyén - januártól bevezetik: A cikk fontosabb részei:

38 Tovább

BKV-figyelő

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek