Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szalainé nem lopna többet az adófizetőktől

Aki sokat utazik metrón, vagy sűrűn lapozgatja a Metropolt, az biztos találkozott már a BKV „Ígérem, hogy nem bliccelek többet a BKV járművein” hirdetésével. Köztudott, hogy a nagy hiány nem a bliccelők, hanem a cég és a városvezetők számlájára írható, akik kétes eredetű szerződéseket kötnek, és az adófizetők pénzéből egymás zsebét tömik. Arról már a héten beszámolunk, hogy Szalainé Szilágyi Eleonóra a BKV-tól 100 millió forintos végkielégítést kapott, de még mindig a cégnél tevékenykedik, s ezért havi pár millió forintos fizetést kap. Az adófizető nem hülye, nagyon jól tudja, hogy a jegy és a bérlet ilyenek miatt drága.

Ezért gondoltuk tovább a BKV hirdetését. A mi verziónkban a cégvezetők tesznek ígéretet arra, hogy nem lopnak többet az utasoktól, az adófizetőktől:

34 Tovább

Villamossal a kábeltolvajok ellen

Már egy ideje üres Kátra villamosok járják az éjszakát. A fantomvillamosokkal a kábelmaffia után kémkednek, és a céljuk az, hogy rajtaüssenek, elriasszák a fémtolvajokat. Idén egyre többet hallottunk arról, hogy HÉV és villamosvonalakon szünetel a szolgáltatás azért, mert valakik kábeleket rongáltak meg, vagy loptak el. A hasonló „maffia-akciók” évi több száz milliójába kerülnek a BKV-nak és az adófizetőknek.

A kémvillamosok éjjel, üzemzárás után gördülnek ki a kocsiszínből és megadott útvonalon „járőrőznek”. Céljuk, hogy meglepjék vagy elriasszák a tolvajokat. „Ha látok valami gyanúsat, beszólok a központba” – magyarázta Fodor Ferenc, a BKV egyik kémje a Blikknek.

Cikk: BKV-figyelő
Fotó: Blikk.

94 Tovább

Gyors 22-es

Szia,

Ezt a 2 képet ma (II. 19) délután lőtem kifelé a szentendrei úton, na így tűnnek el a táblák... Embernek agya, mint egy marék molylepkének... Kb. olyan mintha lopnék egy kocsit és azzal grasszálnék, hátha nem tűnik fel senkinek.

üdv, RQ
22 Tovább
12
»

BKV-figyelő

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek