Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szaloncukrot osztogatott a Mikulásnak öltözött buszvezető


Illusztráció

Tisztelt BKV Zrt.!

Pozitív élményemet szeretném Önöknek leírni. Tegnap (2009. december 6.) este kimentem a Kelenföldi Pályaudvarra, hogy fogadjam oda érkező menyasszonyomat. Érkezése után a 7-es buszhoz baktattunk, ahol a parkoló buszok egyikében már bent volt a sofőr: maga a Mikulás! Már ez is mosolyra fakasztott minket, de még nincs vége! A busz beállt a megállóba, még volt pár perc indulásig, a sofőr pedig kiszállt fülkéjéből, és szaloncukrot osztogatott az utasoknak! Ráadásul marcipánosat, ami a kedvencem. Nagyon megörültünk, szívderítő jelenet volt, ezúton is szeretnék köszönetet mondani a sofőrnek.

Tisztelettel: Sz. B.

20 Tovább

Boldog Karácsonyt


Ezzel a buszvezető Mikulással kívánunk minden Kedves Olvasónknak Békés, Boldog Karácsonyt!

18 Tovább

Megjött a BKV mikulás:)

Egy kis kedvesség a BKV-tól:)
Helló Kedves BKV Figyelő!

Sokat beszéltünk már arról,hogy a BKV új utasbarát intézkedéseket tervez. Azt nem tudom,hogy korábban volt-e ilyen,hogy BKV Mikulások osztogatnak BKV-s(!) szaloncukrot, de mindenesetre meglepődtem, amikor a Nyugatinál a jegyem ellenőrzése után, -amit az ellenőrök megtettek, kedvesen(!), ritka az ilyen- a BKV Mikulások egy szaloncukrot nyomtak a kezembe! Ez is utasbarát intézkedés lenne? Vagy csak spontán unatkoztak és osztogattak? :) Amúgy zselés volt! :) Meglkepődtem! Mindenesetre jó élmény volt. Viszont kíváncsi vagyok arra, hogy ezek után még többet utazna valaki BKV-val,főleg hogy 13%-al emelik a jegy és bérletárakat. Ez nem valami utascsalogató! Kívácsi leszek lesz-e Szilveszteri húzásuk! Lehetne például olyan,hogy petárdát osztogatnak?! :)

Köszönöm,hogy megoszthattam véleményem,üdvözlettel: Ev-Av 149,kedves olvasótok!
15 Tovább

BKV-figyelő

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek