Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

„Állatok ezek, a személyautósokat lesz@rják”

-Mondta egy rendőr olvasónknak akinek autóját egy BKV busz törte össze. A buszvezető először észre sem vette, hogy kanyarodás közben (az ívet levágva) összezúzta a Passatot. Olvasónk rádudált, a vezető leszállt a buszról, majd azzal vádolta meg az autóst, hogy Ő ment bele. Rendőrt hívtak, bírósági ügy lett belőle a buszvezetőt felmentették:

Szervusz, Kedves Mihály!

H. Áron vagyok, és egy történetet szeretnék elmondani Neked:

Még április 25-én, szombaton reggel történt, hogy a madarász-szakkörrel indultunk kirándulni a Börzsönybe. A Nyugati parkolójába beszéltük meg a találkát, innen indultunk. A kikanyarodásnál a szakkörünk vezetője beállt egy busz mellé (Ford Fiesta) - jobbra, merthogy a Váci út felé mentünk volna - , mögé egy szaktárs (Suzuki), majd én (Passat), végül egy másik szaki (C3). Elindultunk. A két kisautó gyorsan kilőtt, én utánuk, a busz pedig balról levágta az ívet, lezúzva a Passatot. Észre sem vette, h mi történt: nyomtam a dudát, azért állt csak meg. Leszállt a buszról és azt állította, hogy én mentem belé, és hogy persze, hogy nem ismeri el. Hívtunk rendőrt: ők mosolyogtak, és négyszemközt mondták, hogy "állatok ezek, ők az erősebbek, a személyautósokat lesz@rják, biztos, hogy megnyeritek". Persze hivatalosan nem mondhattak semmit.

181 Tovább

Az újságtartóhoz csapták az utast a biztonsági őrök (Videó)

A lenti videót egy olvasónk készítette október 10-én szombaton 18 óra körül a Nyugati téri metróállomáson. Sajnos nem tudjuk, hogy a két biztonsági őr miért támadt rá a nőre, miért csapkodják Őt az újságtartóhoz, és miért akarják megakadályozni a videózást, ezért a segítségeteket szeretnénk kérni. Aki ott volt a helyszínen, ismeri az előzményeket az legyen szíves írja meg nekünk e-mailben vagy a hozzászólások között.


Nem indul a videó? Kattints ide!

58 Tovább

Hozzávágta az utast a lyukasztóhoz a biztonsági őr

A lenti történetet egy olvasónk találta a NLC egyik fórumában még tegnap. Egy utas arról ír, hogy tegnap este a Nyugati pályaudvarnál a mozgólépcső tetején egy biztonsági őrökkel vitázó járókelőre lett figyelmes. A vitát az biztonságiak egyszerűen orvosolták: Hozzácsapták az utast a jegykezelőhöz, aki beütötte a fejét a gépbe, ami a nagy ütéstől szétesett:

Jó estét!

Ma (szeptember 13.) este 19 óra körül a férjemmel hazafelé tartottunk a Nyugati pu.-i metrómegállónál. Becsületesen megvettük a jegyünket a pénztárnál és mikor indultunk a lyukasztó felé, arra lettünk figyelmesek, hogy egy járókelő még a jegykezelők előtt vitázik egy ellenőrrel, majd egyik pillanatról a másikra, egy másik ellenőr odajött megragadta a férfi hátizsákját és teljes erőből odavágta az egyik jegykezelő géphez. A férfi beütötte a fejét a készülékbe, ami az ütéstől szétesett! és elterült a földön. Mi, járókelők döbbenten álltunk, a férfi nem mozdult, aztán egy hölgy rohant hozzá és kiabálta hogy ömlik a vér a földön fekvő férfi fejéből.

164 Tovább

BKV-figyelő

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek