Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szezonvégi kiárusítás

Vége a nyárnak, és van még egy csomó BKV-figyelős pólóm, amit nem adtam oda nektek. Én hat darab pólóval most nem tudok mit kezdeni, ezért az olvasóim között eljótékonykodom. Eddig elég nehéz volt pólót nyerni. Hat héten át heti 1-1 darab pólót sorsolok ki azon olvasók között, akik észrevételt küldenek nekem e-mailben a bkvfigyelo@gmail.com címre. A játék holnaptól, azaz 2008. szeptember 29-től indul. A heti sorsolásokon sokkal nagyobb eséllyel indulsz, mivel kb. 14 ember közül kerül ki a heti nyertesünk. Eredményhirdetés minden hétfőn!
 
 
Természetesen a játékban csak a blogon publikált, valós eseményeket leírt történetek vesznek részt. A nyertes saját maga választhatja meg a pólója színét, méretét, melyet a Pólópokol üzletében készítenek el neki. 
 
Játszatok és nyerjetek! :)
26 Tovább

Eredményhirdetés

Múlt havi nyereményjátékunkban (július 12. – augusztus 15.) mindenki részt vett, aki észrevételt küldött, kommentelt és használta az új bejelentés opciónkat.

Kisorsolt beküldők:

 

BKV-figyelős pólót nyertek: Elindult alattuk a mozgólépcső (2008.07.14. 08:08), Nem budapesti, akinél nincs egy darab vonaljegy (2008.07.24. 10:20), Utastájékoztatás: Bim-Bumm, (2008.08.12. 16:10)

 

Bérletet nyertek: Megnevelte a 7-es busz utasait (2008.07.20. 09:59), Postakocsi parkol (2008.08.12. 12:47).

 

Bejelentés opciót használók közül Dogla (2008.08.08 – 10:57:04) és budafuck (2008.07.20 – 16:59:53) kerültek kisorsolásra. Nyereményük 1-1 BKV-figyelős póló.

 

Kommentelők közül bandee (2008.07.21 - 20:40:56) és demizson bobby (2008.08.08 12:00:50) került kisorsolásra. Nyereményük szintén 1-1 BKV-figyelős póló.

 

Megkérjük a nyerteseket, hogy öt napon belül keressenek meg minket e-mailben arról az e-mail címről, melyről írásaikat elkövették (azaz azonosítsátok magatokat), hogy át tudjátok venni a nyereményeket. Aki öt napon belül nem jelentkezik, nyereményét automatikusan a következő játékra ajánlja fel.

 

Aki bérletet nyert, az nyereményét átveheti személyesen, Budapesten bárhol, előre egyeztetett időpontban. Aki pólót nyert, egy 6 jegyű kódot fog kapni, melyet nevével együtt bediktálva a Póló Pokol üzletében átveheti a nyereményét. Ez azért jó, mert olyan színű, olyan méretű, és olyan fazonú (férfi, női) pólót választhatsz, ami neked tetszik.

 

Tájékoztatunk titeket, hogy a bejelentés opció béta verziója mától szünetel. Észrevételeiteket továbbra is a bkvfigyelo@gmail.com címre várjuk.

 


Minden nyertesnek gratulálunk.

0 Tovább

Offtopic: BKV-figyelős pólók

A nyereményjátékot kihirdető postban jeleztem, hogy hamarosan nem csak nyerni, hanem venni is lehet Ikarusos pólót, üresen, és BKV-figyelős felirattal is. Akit érdekelnek a részletek, olvasson tovább.

Nyereménypólók

Előrelátó vagyok, és nem rendeltem meg 10 darab férfi fazonú XL-es barna pólót, mert valószínűleg nem mindenkinek tetszene. Továbbgondoltam a nyereményjátékot, és arra jutottam, hogy aki nyer, privátban fog kapni, egy hat számjegyű kódot. A kódot leírja egy lapra, és besétál vele a Pólópokolhoz, ahol elmondja, hogy nálunk nyert, szeretné átvenni a nyereményét. Bediktálja a nevét és a kódját. Ha helyes kódot adtál meg, választhatsz magadnak pólót. Akár milyen fazonút, színűt, méretűt, a lényeg, hogy neked tetsszen. A boltban az eladó 1 perc alatt ráteszi a mintát a pólóra. Ha igényt tartasz rá, a hátuljára egy kis Pólópokol logót is kapsz, a nyakához. (Nem kötelező, de szerintem jól mutat).

Reméljük így mindenki olyan pólót kap, ami tetszik neki, és hordani is fogja.

Vásárlás

Ha nem voltál szerencsés, de szeretnél pólót, akkor 2710 Ft-ért vehetsz magadnak az üzletben, vagy a rendelhetsz a neten (hamarosan). Választhatsz sima Ikarusosat, de ha szépen kéred, a blog címét is rávasalják neked.

A nyereményjáték jelenleg is zajlik, ha érdekelnek a részletek, szeretnél pólót ingyen, akkor a részletekért kattints ide!

15 Tovább

BKV-figyelő

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek