Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A KRESZ vajon mi?

Tiszteletem!

Talán nem pont ez a megfelelő blog, de sajnos nem találtam meg a megfelelőt megfelelően rövid idő alatt.

A buszmegállóban parkoló, megkülönböztető jelzés nélküli rendőrautóról a kép 2008. május 9-én reggel készült a Thököly út metróépítés miatt forgalom elől lezárt részén (a buszok azonban járhatnak), a Dózsa György út sarkától kb. 100 méterre. Egy éjjel-nappali és egy hamburgeres van a közelben.

Üdv: Z
53 Tovább

Zéró tolerancia

A Suzukis parkolás után nem hittem volna, hogy van még szemetebb, megállóban parkoló autós. A Suzukis legalább nem a villamos ajtajánál parkolt, bár ez semmit sem enyhít abból az utálatból amit akkor éreztem, mikor megláttam, hogy hol parkol. Jurtás küldött nekem még két képet, melyből leginkább a elsőre hívnám fel a figyelmet. Az autós pont a második busz ajtóinál parkol, ezzel akadályozva az utascserét.



45 Tovább

Rokkant BMW-s parkol a Föld napján

Online üdvözletemet küldöm annak a rokikártyás BMW-snek, aki ma 11:10-kor több mint egy órára tartotta fel a villamost a kocsiszín előtt. Nem elég, a rokkantkártya a BMW ablakán, de még szabálytalanul is parkol. Remélem egyszer tényleg rá lesz szorulva arra a kártyára…



165 Tovább

A nap parkolása

A kép még friss, ma 15:30 magasságában lőttem az Etele téren a 19-es villamos megállójában. A Suzukis úgy gondolta, hogy Ő bárhova leparkolhat. még a villamosmegállóba is.



60 Tovább

Szegénységben, Audival, buszmegállóban

Hello!

Ezt a képet ugyan 2 éve lőttem, de még mindig megmosolyogtat. Érdemes megfigyelni a Máltai Lovagrend keresztjét. Utánanéztem mit szimbolizál:

"Kereszt négy ága a Négy Legfontosabb Erényt: a Mértékletességet, az Állhatatosságot, az Igazságosságot és a Megfontoltságot, míg a nyolc ág a nyolc Boldogságot jelképezi, amely egyben a legfontosabb lovagi erényeket is kifejezi:

  Lelki tisztaság
  Szegénységben élni
  Gyűlölködés nélküli élet
  A "könnyezők" vigasztalása
  Az igazságra törekvés
  A békességre törekvés
  Az irgalmasságra törekvés
  Elviselni az üldöztetést

Üdv: Z
51 Tovább

BKV-figyelő

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek