Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ernő elárazta: rács mögött marad "Demszky Raszputyinja"

Előzetes letartóztatásba helyezte a Budai Központi Kerületi Bíróság a felbujtóként elkövetett hűtlen kezeléssel gyanúsított Mesterházy Ernő fővárosi főtanácsadót és Zelenák Tibort, a BKV egykori főosztályvezetőjét. A BKV egykori értékesítési és kommunikációs vezérigazgató-helyettese megúszta a cellát, őt házi őrizetbe helyezték.

A főügyészség még péntek reggel azt kezdeményezte, hogy a szökés, elrejtőzés, valamint a bizonyítási eljárás megnehezítésének veszélye miatt mindhárman előzetes letartóztatásba kerüljenek.

28 Tovább

BKV: Gyanúsított Tóthfalusi György és Mesterházy Ernő is

Három új gyanúsítottja van a BKV-botránynak. A BRFK nyomozói hűtlen kezelés gyanújával hallgatták ki Tóthfalusi Györgyöt, a BKV igazgatóságának SZDSZ-es elnökét, Mesterházy Ernőt, Demszky Gábor főtanácsadóját, és M. Lászlót, egy kommunikációs cég vezetőjét. A rendőrség ismét kihallgatta a már korábban meggyanúsított Regőczi Miklóst, a BKV volt kommunikációs igazgatóját, Zelenák Tibor főosztályvezetőt, és Horváth Évát, Hagyó Miklós volt szóvivőjét is. Házkutatások is zajlanak.

A rendőrség közlése szerint Tóthfalusi Györgyöt, a BKV igazgatóságának SZDSZ-es elnökét felbujtóként elkövetett hűtlen kezelés gyanúja miatt hallgatták ki. A rendőrség szerint Tóthfalusi a társaság veszteséges működése ellenére "a BKV vagyonkezelési kötelezettséggel rendelkező vezetőit szándékosan rábírta arra, hogy megszegjék kötelezettségüket". A nyomozók a férfi városházán lévő irodájában házkutatást tartottak.

40 Tovább

Politikai harc miatt nem lesznek kamerák?

Az alább olvasható levelet városházi körökből kaptam. Sajnos sem alátámasztani, sem megcáfolni nem tudom, így nem merem kijelenteni, hogy elejétől a végéig valós. Mindenki olvassa végig, gondolkodjon el rajta és döntse el maga, hogy mi a valóság.

Kedves BKV Figyelő!

Biztos forrásaim szerint az egész ügy arról szól, hogy Kocsis kitalálta, hogy jó lesz ez a kamerabiznisz, teremtenek rá pénzt és jól eladható marketingnek is, hogy mennyire kafa a cég. Persze minden más költségvetési igény terhére megy a játék.

Persze az adatvédelmi biztossal nem számolt (hol volt még ő akkor az MVM offshore cégekkel játszott), meg gondolta új van, nem szól bele, hiszen érti ő is, mi az a közbiztonság.

35 Tovább

"Arányos testi erő", ez lehetne a BKV új szlogenje

A metrók és az éjszakai buszok után a 4-6-os villamos, illetve a 7-es busz végállomásaira telepítene orkokat a BKV. A társaság ettől a lépéstől nagyobb bevételt remél, ugyanis a járművekre csak azok az utasok szállhatnak majd fel, akiknek lesz jegye, bérlete. Ha a terv beválik, a többi villamosmegállóban is lesznek biztonsági őrök, hogy védjék a BKV tulajdonát a bliccelőktől. Akár egy épület őrzésénél, ugyanígy joguk van az arányos testi erő alkalmazásával visszatartani a bliccelőket - mondta Tóth Sándor, a BKV szakszolgálatának vezetője.

Amikor a metrónál elindult az ellenőrzés, akkor először több jegyet, majd több gyűjtőjegyet vettek az emberek. Amikor két-három hónap elteltével sem mentek el a biztonsági őrök, akkor kezdtek el az utasok bérletet vásárolni - mondta az RTL Híradónak Regőczi Miklós, a BKV kommunikációs vezérigazgató-helyettese.

A BKV-figyelő kérdése: Hogyan fogja ellenőrizni a biztonsági őr, hogy a felszállás után lyukasztottam-e vagy nem, amikor a megállóban fog állni? Ha a piros hetes vonalán is bevezetik ezt az ellenőrzést, mi lesz a garancia arra, hogy a bliccelő utasok a Kelenföldi pályaudvar helyett nem a Bártfai utcánál szállnak fel a buszra, ami néhány méterre van?

Szívesen megnézném egyszer a 950-es buszon, hogyan utazik Tóth „arányostestierő” Sándor szakszolgálat vezető.

178 Tovább

Egy őszinte ember

 

Regőczi Miklós engem átvert. Azt mondta, hogy az eddig rendszeresen használt havibérletemet azért szüntetik meg, mert ezt az utasok kérték, és így elkerülhető lesz a hó eleji sorbaállás, ám ezzel egyetlen probléma van. Két napja még hosszabb sorok kígyóznak a bérletpénztárok előtt, egyes helyeken negyed óránál többet kell várni, hogy megvehessem a bérletem, melyet a pénztárosok sokkal lassabban töltenek ki mint az előzőt.


Mire volt ez jó? Miért nem vehetek olyan bérletet amilyet szeretnék? És egyébként is, hová tűnt a 20 darabos gyűjtőjegy?


Hagyó Miklós és a BKV vezetése nem értünk, ellenünk van, és a BKV totális szétszedésén dolgoznak. Demszky Úr, maga ezt miért engedi?


BKV teljes menedzsmentje megbukott.


Üdvözlettel: Egy utas

 

103 Tovább
«
12

BKV-figyelő

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek