Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Így érvényesíthető a bérletkompenzáció

A kompenzációval kapcsolatos nagyszámú érdeklődésre tekintettel az alábbiakról tájékoztatja a BKV Zrt. kedves utasait.

A kétheti, havi és negyedéves Budapest-bérletekre és a környéki helyi, valamint a környéki 5 km-es és 10 km-es bérletekre vonatkozóan a bérletszelvényen feltüntetett érvényesség 3 nappal automatikusan meghosszabbodik.

A BKV ellenőrei azt fogják vizsgálni, hogy az ellenőrzés időpontjában az adott bérlet eredeti lejáratának dátumához hozzáadott 3 nap az ellenőrzés dátumával azonos vagy későbbi időpontra esik-e.

Az érvényesség meghosszabbodása automatikusan történik, azzal kapcsolatban sem az utasnak, sem a pénztárosnak teendője nincs.

31 Tovább

Ezért sztrájkolnak a BKV-nál

"Sok minden megjelent a médiában és itt is a sztrájkkal kapcsolatban, sajnos a teljes igazságot egyik se írja le. Ezt a tájékoztatást a szakszervezetek írták, remélem elég érthető." -írja egy BKV-s olvasónk, aki a lent található három dokumentumot csatolta a levele mellé. (Ha túl kicsik a betűk, akkor a fájlokra kattintva minden képet megnézhetsz nagyban is)

402 Tovább

Közösségi közlekedés az ünnepi időszakban

Társaságunk az ünnepek alatt is folyamatosan biztosítja a közösségi közlekedést. A korábbi évekhez hasonlóan a menetrendet az ünnepek során jelentkező utazási igényekhez alakítottuk. A 2-es villamos vonalán kivilágított karácsonyi villamos 2009. december 5-e és 2010. január 6-a között szállítja az érvényes jeggyel vagy bérlettel rendelkező minden kedves utasunkat.

A karácsonyt megelőző téli időszakban december 19-én (szombaton) és december 23-án a tanítási szünetre vonatkozó pénteki menetrend szerint járnak a járműveink. December 20-án (aranyvasárnap) utasaink hatékonyabb kiszolgálása érdekében elsősorban azokon a vonalakon, amelyek bevásárlóközpontokat érintenek, néhány viszonylaton szóló busz helyett csuklós buszt állítunk forgalomba, míg néhány viszonylaton sűrűbben közlekedtetjük járatainkat.

0 Tovább

Teszteljétek a BKV új weboldalát!

Bár a BKV-figyelő szemfüles olvasói már két hónappal ezelőtt kipróbálhatták a BKV új weblapját, a közlekedési társaság csak múlt pénteken mutatta be hivatalosan az egy éve készülő oldalt. A zártkörű bemutató után most ti, az Index és a BKV-figyelő olvasói találkozhattok először a BKV megújult weblapjának béta verziójával, ha a következő képre kattintotok:

90 Tovább

Magyar fejlesztésű autóbuszt mutattak be Budapesten

Új magyar fejlesztésű autóbuszt mutattak be pénteken Budapesten; a Credo Citadell elnevezésű típusát először Győrben, majd Budapesten tesztelik.

Az alacsonypadlós, BKV-kékre festett autóbuszt a gyártó Kravtex cégcsoport elsősorban Budapesten szeretné értékesíteni, bár tudják, a budapesti közlekedési vállalatnak nincsen a vásárláshoz saját erőforrása - mondta a Citadellán tartott buszbemutató sajtótájékoztatón Krankovics István, a Kravtex Kft. ügyvezető igazgatója.


Credo Citadell (Fotó: Nagy Attila, Index)

78 Tovább

BKV-figyelő

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek