Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

36 milliós végkielégítést kap a BKV volt főtanácsosa

Bár a BKV vezérigazgatója korábban azt nyilatkozta, hogy nem fizet végkielégítést a kirúgott tanácsadóknak, a Népszava információi szerint Futó Sándor főtanácsos most mégis 36 millió forint végkielégítéssel távozik a cégtől. A másik áprilisban kirúgott főtanácsadó, Molnár László a Népszava információi szerint végkielégítés nélkül távozott.

Jövő hétfőtől szűnik meg a BKV főtanácsosának munkaviszonya, Futó Sándor a neki járó végkielégítés felével, 36 millió forinttal távozik a cégtől - tudta meg a Népszava. Futó a lap kérdésére megerősítette távozását, de a megegyezés részleteiről nem kívánt nyilatkozni, ahogy a BKV sem.

17 Tovább

Nem adta ki a BKV az offshore cégek papírjait

Hiába kérte ki Vitézy Dávid, a BKV felügyelő bizottságának a tagja múlt héten a BKV vezetésétől az offshore cégektől megrendelt tanulmányokat és teljesítési igazolásokat, a társaság nem adta ki neki. Ezért Vitézy kezdeményezte a felügyelőbizottság soron kívüli ülését.

Vitézy Dávid az Indexnek elmondta, hogy múlt hét pénteken kérte ki az offshore szerződéseket, mert sok híresztelést hallott a BKV és a városháza folyosóin, és részben az MTI-ben arra vonatkozóan, hogy a tanulmányokat illetve a teljesítési igazolásokat a BKV dolgozói utólag rakták össze.

13 Tovább

BKV-figyelő

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek