Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Azt hitték, kettészakad a busz

47 Tovább

Véresre verték az utast a biztonsági őrök a Kálvin téren

Leteperték a földre és beletérdeltek a bordájába a BKV-ellenőrök, ezt mondta a Tényeknek egy férfi. Hónapokig is tarthat, mire meggyógyul, bocsánatkérést és kártérítést vár. De a BKV nem nyilatkozik. A rendőrség viszont súlyos testi sértéssel gyanúsítja a két ellenőrt.

Béma Gábor begipszelt kézzel, kontrollra megy a Baleseti Központba. Azt mondja, több, mint egy hete 2 BKV-ellenőr megverte, ütötték, leteperték a földre és beletérdeltek a bordájába.

- Éjszakánként nehezen alszom el, a bordáimnál annyira érzem a sérülést, hogy amikor megfordulok alvás közben, a levegővétel is nehéz.

68 Tovább

BKV busz gázolt halálra egy idős nőt

Egy BKV busz gázolt el egy idős nőt pénteken délelőtt a fővárosban. Az asszony belehalt a sérüléseibe. A 23-as csuklós busz pénteken délelőtt 11 óra előtt a pesterzsébeti Lázár utcában közlekedett, amikor a jobb hátsó kerekével átment egy idős nő lábán. A balesetet a buszvezető nem, csak a buszon hátul utazók vették csak észre, ők szóltak a sofőrnek. A 78 éves nő olyan súlyosan megsérült, hogy életét vesztette. A rendőrség már vizsgálja a baleset körülményeit.

75 Tovább

Titkolja a BKV, hogy mennyit költöttek a felvételekre

Ismert színészek hangjára cserélné a BKV a buszokon, villamosokon, metrókon hallható tájékoztatókat. De hónapok óta nem tudják megoldani a technikai problémát. A felvétel elkészült, a színészeket kifizették, többszázezer forintot. De a régi járművek, régi hangosbemondójára nem tudják feltenni az új hangokat. A BKV-nak több mint 80 milliárd forint a tartozása. A főpolgármester pénteken tárgyal a miniszterelnökkel, mert ahogy mondta, "a BKV a finanszírozhatóság határán van." Amit természetesen önmagában nem oldott volna meg, ha nem költenek színészekre. De mégis.

A tájékoztató hangok cseréjéről elsőként a BKV-figyelő számolt be, május 18-án. Az akkori bejegyzést ide kattintva érheted el!

Nem indul a videó? Kattints ide!

60 Tovább

"Egyelőre még nem tudom megmondani, hogy mi a megoldás"

Mit is mondhatna mást egy jól fizetett szóvivő, mint a fent idézett mondatot, ha a saját munkahelyének szervezetlenségével szembesítik? Betontömböket emelgető utasok, busz mellé vizelő, megfenyegetett alvállalkozós buszvezető. Így szervez a BKV:

Ha a videó nem indul el, kattints ide!

34 Tovább
«
12

BKV-figyelő

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek