Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Karácsonyi díszben a 2-es villamos

December 5-től ünnepi villamos jár a 2-es vonalon. Most először jár Budapesten is karácsonyi villamosjárat, melynek különböző változatait külföldön is élvezhetik kicsik és nagyok egyaránt. Az ünnepi villamos hétköznapokon 17.00 - 20.00 óráig közlekedik a Boráros tértől a Jászai Mari térig, 20.00 - 23.00 óráig a Közvágóhídtól a Jászai Mari térig, hétvégén pedig szintén 17.00 - 23.00 óráig a Közvágóhídtól a Jászai Mari térig. Olvasónk képeiért és élménybeszámolójáért olvass tovább!

55 Tovább

Visszatér az UV villamos

UV fanatikusok, kirándulók, közlekedésbarátok figyelem! Forgalomban már 2 éve nem közlekedő UV-villamosokból indul menetrendszerinti nosztalgia járat mától a Kamaraerdei Ifjúsági Park és a Hűvösvölgy között. Ez azért örvendetes, mert eddig ilyen nem volt, nosztalgia járatok csak egyes ünnepnapokon közlekedtek, menetrend szerint nem.

A villamos augusztus 15. és szeptember 27. között közlekedik hétvégenként. A nosztalgia járatra a budafoki kocsiszínnél, a Móricz Zsigmond körtéren, a Szent Gellért téren, a Dózsa György téren, a Déli pályaudvarnál, a Moszkva téren és a Városmajornál lehet felszállni. Sajnos a bérletek és az utazási kedvezmények nem érvényesek a nosztalgia járatra, minden utasnak két darab vonaljegyet kell lyukasztania.

Az első villamos Hűvösvölgyből 10 órakor indul, a következő járat 13:30 és 15 órakor indul. Kamaraerdőből 11.20-kor, 14.50-kor és 16.20-kor indulnak vissza.

Üdvözöljük újra Pesten az UV villamost!

159 Tovább

Nosztalgia UV a körúton



Ezen a hétvégén nosztalgia UV villamosok közlekednek a 6-os vonalon. Nem mindenki teheti meg (nincs ideje, vagy kedve), hogy megnézze őket, pedig igen szép látvány az UV a Combino villamos mellett:)


Ismét szerencsém van, mert két olyan olvasó is utazott az UV-val, aki fényképezett és el is küldte őket. Ha van képed még elküldheted, hozzá teszem a többihez! A képeket köszönöm Ferencz Tamásnak és Hann Andrásnak.




Sajnos a graffitis férgek is egyből lecsaptak a villamosra. Alant egy Index fórumos kép és BoGár levele.
25 Tovább

Vegyél UV villamost

Bár a hír nem új, a BKV felajánlja megvételre, a forgalomból kivont UV villamosait. Elgondolkodtál már azon, hogy nézne ki egy ilyen villamos a saját kertedben?:)

19 Tovább

BKV-figyelő

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek