Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Vita miatt áll a mozgólépcső Kőbánya-Kispesten

Nem jár a mozgólépcső a Kőbánya-Kispest metró- és vasútállomáson. Az utasok azért kénytelenek nehéz csomagokkal lépcsőzni, mert a BKV és a MÁV összeveszett azon, hogy kié a masina - értesült a Blikk.

Úgy tudjuk, a BKV azt szeretné, hogy a MÁV tartsa karban, hiszen mégis a vasút utasai használják, a MÁV-nak viszont esze ágában sincs átvenni ezt a feladatot, hiszen ez eddig is a BKV dolga volt.

23 Tovább

VDSzSz: Újabb vasutassztrájk jöhet

Akár újabb vasutassztrájk is elképzelhető, ha a Vasutas Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) és a munkáltató elbocsátásokat érintő munkaügyi vitája nem vezet eredményre.

Bárány Balázs, a VDSZSZ Szolidaritás érdekvédelmi alelnöke kijelentette: "készülni kell akár sztrájkra is, hiszen ha erőtlenek maradunk, akkor bármit megtehetnek velünk".

Bárány Balázs elmondta: pénteken adták be kezdeményezésüket a munkaügyi vitára, ez már a "sztrájk előszobája." Innentől a törvény hét napot ad a megállapodásra, ha ez nem sikerül akkor jöhet a sztrájk.

 

A cikk a MÁV-figyelőn folytatódik. Tovább! >>>

0 Tovább

BKV-figyelő

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek