Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Budapest egy napja: BKV éjjel-nappal

A GTFS segítségével így ábrázolható a budapesti tömegközlekedés egy munkanapja. A videón minden pötty egy-egy jármű menetrend szerinti pozícióját jelöli. A kék pöttyök buszt, a sárgák villamost, a pirosak trolit, a fehérek éjszakai járatot takarnak, míg a vastagabb narancs, piros és kék a metróvonalakat, a vastagabb zöld pedig a HÉV szerelvényeket ábrázolja. 1 másodperc a videón a valóságban 10 percet takar, -írja hungeri1 a YouTube-on.

1 Tovább

Lerúgták a villamosról az utast a biztonsági őrök - Videó

"A probléma az volt, hogy a gyerek fel sem jutott a villamosra mert kidobták. Normális volt, jegye is volt átszállos és érvényes, csak nemengedtek meg hogy kilyukassza. Bevolt rugva de nem vandálkodott" -olvasható a videót készítő srác kommentárja a YouTube-on.

383 Tovább

Eljárás indult a buszugró fiatal ellen

A BRFK rongálás miatt indított eljárást a Budaörsi úti felüljáróról néhány hete egy autóbuszra ugró fiatalember ellen, értesült az Index.

Életveszélyes megoldással szabadult ki a kutyaszorítóból Regi, az a huszonhét éves budapesti fiatalember, aki a Jackess magyar változata szeretne lenni - írta négy napja a lap a Blikk alapján.

Regi akciófilmekbből merített ihletet, és egy hídról a 139-es busz tetejére ugrott. Egy barátja kamerázta, ahogy a fiú kimászik a híd szélére, majd a megfelelő pillanatban elrugaszkodik, és az éppen alatta haladó csuklós busz tetejére érkezik. A "fasza gyerek 3" című videóvallomásából kiderül, a tett hátterében, hogy így akart tisztelegni a Jackass elhunyt sztárja, Ryan Dunn (†32) előtt.

37 Tovább

Parasztnak Hi-Tech: anyázás és veszekedés a jövő Európájának autóbuszán

A fent látható videót olvasónk, László készítette és osztotta meg velünk a BKV-figyelő Facebookos oldalán az imént. A felvétel a Jövő európai buszrendszere projekt keretein belül Budapestre érkezett MAN autóbuszon készült ma délután. A buszt a 86-os busz vonalán tesztelik, többek között azért, mert a 7-es vonalra a rossz útviszonyok miatt nem engedték. Ezen a vonalon az ajtózárás nehézségei miatt 20-25 perc késéssel közlekedett a busz. Kíváncsiak lennénk, hogy a 7-es vagy a 173-as vonalán hány perc késéssel ment volna végig az új busz. Saját tapasztalataitokat, észrevételeiteket a kommentek között és e-mailben várjuk!

115 Tovább

Lakott területen száguldozik

Felelősségteljes buszvezetőnk lakott területen belül 100 Km/h sebességgel száguldozik az öreg Ikarussal, amit videóra is vett. A lakott területen való száguldozás még nem elég, egyik kezében még a telefonját is fogta, hogy tudjon videózni:


Kedves BKV-figyelő!


Tegnap bóklásztam a YouTube-on és véletlenül ráakadtam egy videóra, amit egy buszvezető töltött fel. Egy öreg Ikarus buszt vezet, időnként 100 Km/h sebességgel többnyire lakott területen belül, úgy, hogy vélhetően az egyik kezében a kormány, másikban a kamera van! (A kamera állását nézve, csak ő foghatta a kamerát, amit néha az arca fele fordít.) A videón egyébként többször fékez hirtelen, mert az autósok megállnak előtte. Gondolom utasok nem voltak a buszon (hacsak nem gyors járat) mert több megálló mellett elhúz, de lakott területen belül így akkor sem száguldozhatna…

100 Tovább
«
12

BKV-figyelő

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek