Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

BKV: Önnek jár!

A címben szereplő rövid szöveg lesz a BKV új szlogenje, melyet pályázat útján választottak ki, legalábbis az Index információi szerint. A BKV a nyertesnek a szlogenért félmillió forintot adott a Protest PR & Marketing Kft-nek. A Kft-t a cégjegyzék szerint 2008. novemberében jegyezték be, a jegyzett tőkéje félmillió forint. Székhelyük egy XIII. kerületi panelház VII. emeletén található. Biztos egy nagy szakmai háttérrel rendelkező jelentős referenciákat felmutató cég lehet...

A BKV-figyelő szerint a BKV: Mert megérdemled! szlogen még őszintébb lett volna, mert az tényleg mindent elmondott volna az utas és a cég kapcsolatáról.

Az új szlogen is őszinte, és sokmindent elmond arról, hogy a cégvezetés mennyire tesz az utasokra. Kedves utasok, Önöknek ennyi pénzért ennyi jár:

Ha nem jelennek meg a képek, kattints ide!

41 Tovább

Félmilliós szlogenpályázat

A BKV Zrt. új akciót hirdetett, melyben magánszemélyek nem, csak kreatív ügynökségek vehetnek részt. Cél: Megtalálni a BKV-ra egyáltalán nem illő, hülyék által könnyen megjegyezhető kizárólag pozitív hangvételű szlogent. (Tehát a BKV ellenőr által mondott "Járj autóval te köcsög" szlogent nem lehet beküldeni).

Sajnos a BKV és annak vezetése még mindig a kommunizmusban él. Azt hiszik, hogy a cég logójának lecserélésével, a szlogen megváltoztatásával egy jobb, használhatóbb, szerethetőbb tömegközlekedési cége lesz a városnak. Pedig nem. Nem az új szlogen, és az új logó fogja kihúzni a szarból a BKV-t, hiába adnak ki ilyen célokra felelőtlenül több millió forintot. Egyébként minek van a BKV-nak marketing osztálya, ha egy 4 szavas szlogent nem képesek maguktól kitalálni? Minek erre pályázatot kiírni, minek ezért fizetni?

Mivel a BKV-figyelő számára az utasok, a magánszemélyek a legfontosabbak, várjuk a ti ötleteiteket is! Találjatok ki egy szlogent a BKV-nak. Olyan szlogent ami a valóságnak megfelel, bemutatja a BKV jelenlegi helyzetet, az utasok véleményét helyezve előtérbe. A legjobb szlogen beküldője garantáltan egy BKV-figyelős pólót kap ajándékba! A szlogeneket a hozzászólások között várjuk :)

A BKV közleménye:

187 Tovább

Te se veszel jegyet a mesevillamosra

Az előbb a BKV weblapján próbáltam informálódni (sikertelenül), amikor megláttam, hogy cég ismét útjára indítja a mesevillamost. Ezen a rendezvényen általában gyerekek vesznek részt a szüleikkel, akiknek ez valószínűleg nagyon jó. Az előző ilyen rendezvény után Bodrogi „énvagyokahíresegyfejű” Gyula tanított minket hónapokig a jó modorra a körúti villamosokon, kinek hangjától az utasok hátán igencsak felállt a szőr. A BKV ezen a rendezvényen is bemutatja üzletpolitikáját, és a „kitűnő” (komolyan ne vegyék) jegyértékesítési rendszerét, ugyanis jegyet csak elővételben, a BKV pénztárában lehet venni, egy évvel a rendezvény után. Megállókban, járművezetőknél nem lehet a járművekre jegyet venni, és úgy néz ki, már a rendezvényekre sem:)

28 Tovább

Mozgásba hozzuk a várost!

46 Tovább

Skodával pótolják a villamost

Úgy néz ki a BKV rájött, hogy nem elég a bérletek és a jegyek árát emelni, ezért a pénzért már a szolgáltatás színvonalán is emelni kell. Nógrád Volános kék Volvo és sárga Ikarusok után, itt az új villamospótló, a Skoda Octavia. Szálljatok be bátran, és mutassátok fel a bérleteteket a sofőrnek!:) /A képért külön köszönet a Parkoló blognak!/

37 Tovább

BKV-figyelő

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek