Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Megzavarodnak a turisták Liszt Ferihegyen?

Építő jellegű javaslattal fordult hozzánk PR monogramú olvasónk. Elmondása szerint rendszeresen utazik a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre, és azt tapasztalja, hogy a helyismerettel nem rendelkező turisták sokszor a rossz irányba induló buszra szállnak fel. A problémát az idegen nyelvű tájékoztatók, vagy a megálló áthelyezése oldaná meg PR szerint. Levele a kép alatt olvasható.

Illusztráció

41 Tovább

Saját országuk zászlaját sem ismerik a BKV matricagyártói

Az Ausztriából érkező turisták valószínűleg bambán néznek, amikor a BKV automatákra kihelyezett új tájékoztatókat olvassák, ugyanis ők sem értik majd, hogy mit keres a zászlajuk a magyar szöveg mellett. Komolyan elgondolkodom néha, hogy mit várunk egy olyan cégtől, ahol az ilyen apróságokba is tojnak bele? Annyira, de annyira fel tud bosszantani ez a nemtörődömség, hogy hihetetlen... Az angol, német fordításba már bele se mertem olvasni. Köszönjük a képet Zominak!

10 Tovább

A BKV és a hatékony utastájékoztatás

Kedves BKV-figyelő!

Az alábbi képet 2010. január 24-én fotóztam a 148-as autóbuszról. Ezen a vonalon új, VanHool autóbuszok járnak, amiknek - általam észrevett - nagy problémája a helyszűkén kívül az is, hogy a digitális kijelző sötétben nehezen olvasható, főleg messziről, a buszokról jóformán csak a megállóba való beállás után lehet megállapítani, hogy valójában melyik járathoz tartoznak - gyengén látók "előnyben", ugye... Ezt a problémát próbálta kiküszöbölni valamelyik kedves utastársunk - vagy talán éppen a dolgozók közül valaki?

Szívélyes üdvözlettel: N.

36 Tovább

A nagy sporttáska nem, csak a viszonylattábla zavarja a kilátást

Emlékeztek a sztrájk előtti partizánakciót bemutató Index videóra? Bartha Pál szakszervezeti vezető a riporter azon kérdésére, hogy a rossz kijelzős buszok elejére miért nem tesznek táblát azt mondta, hogy nem lehet, tiltja a rendelet, tilos és balesetveszélyes, mert látótérben van. Vajon a lenti képen, Bartha úr szerint nincs látótérben az a nagy sporttáska? És vajon a mobiltelefonálásra mit mond a rendelet? Megvan a pénz, most már semmilyen szabály nem számít. Kép alatt olvasónk levele:

80 Tovább

Bérletérvényesség-hosszabbítás a Volán és MÁV járatokon is

Reggeli bérletkompenzációról szóló bejegyzésükre a BKV az alább olvasható közleményt adta ki. Ha a kompenzációval vagy a közleménnyel kapcsolatban észrevételed van kattints ide!

Mint ismeretes, a BKV Zrt. menedzsmentje a tulajdonossal egyeztetve úgy döntött, hogy a sztrájk okozta kényelmetlenségek ellensúlyozása érdekében kompenzálja utasait a megnehezült közlekedési lehetőségek miatt.

Ezért a BKV Zrt-nél használható kétheti, havi és negyedéves Budapest-bérletekre és a környéki helyi, valamint a környéki 5 km-es és 10 km-es bérletekre vonatkozóan a bérletszelvényen feltüntetett érvényesség 3 nappal automatikusan meghosszabbodott.

0 Tovább

BKV-figyelő

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek