Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Autósokat cseszeget a BKV

A képért külön köszönet az addict blognak!
61 Tovább

A BKV dolgozói fütyülnek a figyelmesség kampányra

Hello,

Két dolog zavar mostanában kegyetlenül a - szerintem némileg alulművelt - (persze tudom, emberhiány...) BKV ellenőrökkel kapcsolatban.

- Az egyik az, hogy bár a BKV plakátkampányt indított a Helyek átadásáért (http://bkvfigyelo.blog.hu/media/image/DSC00240.JPG), mégis már többször szemtanúja voltam, hogy az ellenőrök mennyire tesznek a saját cégük kampányára, és pöffeszkednek a piros 7-esen a Bosnyák téri főhadiszállásuk fele tartva, álljon mellettük idős néni, kisgyermekes, vagy éppen terhes anyuka... forintos bérletet mutogatnom, szedjem elő a bérletigazolványt (!!). Azt, amelyik a ma már kvázi szabvány bankkártya (új személyi, jogsi, adókártya, TB, stb) méretének kb kétszerese, ilyenformán a bankkártya (új személyi, jogsi, adókártya, TB, stb) méretű irattartóba csak komoly összehajtogatások, bedugaszolások árán fér be. Na most amikor ezt kéri tőlem a - szerintem némileg alulművelt

- BKV ellenőr, közben pedig azt látom, hogy a nagydarab /törölt rész :)/ bliccelő csak a vállát vonja, hogy neki nincs bérlete/jegye - az említett ellenőr pedig továbblép - na akkor küldöm el magamban az ÖSSZES BKV ellenőrt melegebb éghajlatra, hogy izélgessék a /törölt rész:)/ ..., ne azt, aki havonta 18350 forintot költ a 2db teljesarú havi bérletre, valamint az 1 db környéki bérletre. Hát ennyi

Üdv, Kutyuu


Ps: a a /törölt rész:)/ -eket én (kutyuu) töröltem a T. szerk. kifejezett kérésére. Amikor szövegben odaérsz, képzeld magad bele a helyzetbe, és mondd el a megfelelő szavakat :)
28 Tovább

A BKV harcol az ittas vezetés ellen

JÓFEJ-ek, azaz Józan, Felelős Járművezetők azok, akik a Magyar Sörgyártók Szövetsége szervezésében és a Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság támogatásával életre hívott kampányban részt vesznek. A kezdeményezés célja az ittas vezetés visszaszorítása.

A Szövetség honlapjáról letölthető JÓFEJ ígéreteit tartalmazó dokumentumot bárki kitöltheti, és aláírhatja, ezzel fogadalmat tesz arra, hogy betartja a közúti közlekedés szabályait és semmilyen körülmények között nem ül a volán mögé, ha alkoholt fogyasztott. Az úgynevezett "diszkóbalesetek" száma így jelentősen visszaszorítható.

A harmadik éve zajló kampányban eddig a szórakozóhelyeken dolgozó hostessek ajándékot adtak azoknak a fiatal sofőröknek, akik józanul indultak hazafelé, és taxi-utalványt kaptak azok, akik alkoholos befolyásoltság alatt álltak. A következő négy hónapban a BKV Zrt. is a kampány mellé áll.

Az ajándékozás továbbra sem marad el, ám a hostessek ezúttal a fővárosi járatokra érvényes vonaljegyet osztanak azoknak, akik fogyasztottak némi alkoholt. Az éjszakai járattal hazautazók később "tiszta fejjel" térhetnek vissza gépkocsijukért.

BKV közlemény
7 Tovább
123
»

BKV-figyelő

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek