Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Telefon

Hello,
remélem, a képeken látszik a lényeg: headset nélkül nem forgalmi ügyben mobilozott a högy (még szombaton). A villamos száma: 1520. Dátum: 2007-09-29, a villamos 7:51-kor volt a Jeszenák János utcánál a Mexikói út irányában. (amúgy a Terebess u.-n meg túlszaladt egy jópár métert, de arról nincs képem, mert annyira meglepődtem)

-nix

133 Tovább

Buszsofőr vs. autós

Üdv BKV figyelő!

Az alábbi levelet a mai esetem kapcsán küldtem meg a BKV ügyfélszolgálatának (is)

Talán Ti is tudtok kezdeni vele valamit.

Én mindenestre nagyon szomorú vagyok, hohy ilyen emberek vannak ma buszvezető státuszban...

Üdv

Lacy



Tisztelt BKV ügyfélszolgálat!



Azzal a problémával fordulok Önökhöz, hogy ma, 2007. szeptember 20. - án délután 17:10 perc körül a XIII. Népfürdő utcában az Árpád híd felé menet kis "afférom" támadt egy arrogáns buszvezetővel.

Az eset tömören:

A BPO 739 frsz 133 járatszámú busz megállt a megállóban. Itt a megálló külön nincs kialakítva, így a szélső sávban áll meg a busz. Előttem két autó és még én aki ebben a sávban folytattam volna később is az utam, a megállt buszt kikerültük, de mikor az én autóm éppen elé kanyarodott volna, a busz elindult, az autóm oldalához veszélyes!! Közelségbe hajtott, dudált, és a sofőr szájmozgásából szemmel láthatóan méltatlankodott amiatt, hogy nem tud elém hajtani, mivel én már beleértem a szélső sávba. Mikor teljesen sikerül vissza térnem a szélső sávba, a sofőr reakciója mindkét kezével a hüvelykujját lefelé fordítva jellegzetes alpári mozdulatokat végzett, mögötte a kb. 40 főnyi utassal.

86 Tovább

BKV-figyelő

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek