Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Backdoor: A busz hátulja is ugyan oda megy


A nap képét Twitteres ismerősömnek sylverrat-nak köszönhetjük, aki a pécsi 21-es buszon fotózta le az alábbi kiírást. Ez a felhívás akármelyik BKV járaton aktuális lenne, ugyanis nálunk is divat a jármű elejében vagy ajtajában megállni, hogy mások biztosan ne férjenek fel. Talán a metróra kellene a leginkább egy ilyen matrica, ahol csúcsidőben is előfordul, hogy az utasok 2-3 kocsiban nyomorognak, miközben a többi üres, tele van ülőhellyel.

36 Tovább

Mikor rúgják ki végre a BKV táblagyárosát?

Még mindig a székében ül az a barom, aki sorra kiadja a kezei közül ezeket a hibásan megtervezett, majd hibásan kinyomtatott matricákat. Senkit sem érdekel, hogy a fizető utasok, és az adófizetők pénzét herdálja el a saját hülyeségei miatt, már hónapok óta. Majd gyártatnak új matricákat, a hülye utas pedig kussoljon és vegye a bérletet, hadd legyen miből elkészíteni ezeket a szuper tájékoztatókat. Sajnos addig nem lesz itt rend, amíg ezek a töküket vakargató osztályvezetők, irodisták felelősségre vonás nélkül ilyen szar munkát végeznek.

Nem hiszem el, hogy ezt a hibát a BKV-nál senki sem vette észre. Inkább arra tippelek, hogy látták, csak tojtak bele...

76 Tovább

Igénylik az utasok az átláthatatlan tájékoztató táblákat?

Ez vajon a villamos áramátalakító berendezésének kapcsolási rajza? Akkor mit keres a villamoson, az ablaknál? - morfondírozott Juhász Ernő (27) az 50-es villamoson.

Azt szerette volna megtudni, hányadik megálló a Szarvas csárda tér, ezért kereste tekintetével a BKV járművein megszokott táblát, rajta a megállók nevével. Helyette ezt a színes, áramkörszerű dekorációt találta olyan villamosok megállóinak apró gyöngybetűkkel szedett nevével, amelyek egész máshol járnak.

Sehogy sem tudott eligazodni rajta, ezért inkább segítséget kért utastársaitól, akik eligazították, olvasható a Blikkben.

75 Tovább

Saját országuk zászlaját sem ismerik a BKV matricagyártói

Az Ausztriából érkező turisták valószínűleg bambán néznek, amikor a BKV automatákra kihelyezett új tájékoztatókat olvassák, ugyanis ők sem értik majd, hogy mit keres a zászlajuk a magyar szöveg mellett. Komolyan elgondolkodom néha, hogy mit várunk egy olyan cégtől, ahol az ilyen apróságokba is tojnak bele? Annyira, de annyira fel tud bosszantani ez a nemtörődömség, hogy hihetetlen... Az angol, német fordításba már bele se mertem olvasni. Köszönjük a képet Zominak!

10 Tovább

Flitatorigát

A fenti képet SBoti nevű olvasónk készítette a Szentendrei HÉV egyik kocsijában. Ahogy nézegette a tájékoztató matricákat azt vette észre, hogy a Filatorigát megállóhely sok esetben hibásan, Flitatorigát néven van feltüntetve. Furcsa, hogy ez sem a tájékoztatót készítőknek, sem a nyomdászoknak, sem a matricát felragasztóknak nem tűnt fel.

35 Tovább

BKV-figyelő

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek