Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Villamossal a korlátnak

Csütörtökön kaptuk ezt a képet, egy kis szöveg kíséretében. Olvassátok el, hogy kell kisiklatni egy villamost.
Kedves BKV figyelő!

Ma tanítás után elindultam az 59-essel haza a hátsó kocsiban a Szent János kórháztól, mint mindig. Ment szépen a villamos míg a Moszkva térhez nem ért. Itt megállt a megállónak kijelölt rész előtt, gondoltam azért, mert egy másik villamos állt előtte. Itt állt egy darabig, vártam, hogy beálljon, de kinyíltak az ajtók. Felszállt a villamos vezető (a hátsó kocsiba) és bement a vezető fülkébe. Nem tudom miért, egyszercsak elindította a másik irányba. Ő nem vette észre, hogy közben az első kocsi eleje elindult a váltón!!! Addig ment előre míg az első kocsi neki nem ment a sínt és a járdát elválasztó korlátnak.
12 Tovább

Halálosztó a 41-esen

T. BKV Figyelő!
 
Csak fel szeretném hívni embertársaim figyelmét hogy a mai naptól egy elmebeteg is vezet villamost a 41-es vonalán. Ma 9.40-kor történt a XI.ker Fehérvári út elején,  az orvosi szakrendelő elötti zebrán történt a következő eset:
Napsütéses idő, jó látasi viszonyok. Kb. egy komplett iskolai osztály több nevelővel, gyerekek kézenfogva haladnak át a zebrán. A nevelők a mindkét irányból érkező forgalmat saját testükkel is biztosítják, segítik az átkelést. Szerencsétlenenségükre azzal nem számoltak, hogy egy 41-es GANZ villamos ( száma 1401 ) a Körtér felöl érkezve Halálosztó-t játszik és fékezés nélkül (kb 40km/h) belehajt a gyerekseregbe. Nyilván jó poén volt a kopasz kb. harmincas villamosvezető bunkónak, de én részemről szeretném ha ez soha többé nem fordulhatna elő.

Üdv.
Attila
83 Tovább
12
»

BKV-figyelő

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek