Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Megszűnő járatok, több várakozás, több átszállás

Olvasónk nem érti, hogy a BKV milyen logika alapján szünteti meg és ritkítja járatait. Az idei paraméterkönyv bevezetésekor is olyan buszjáratot szüntettek meg, ami kihasznált volt, és amit az utasok szerettek. Mióta nincs 256-os busz, sok utas csak három átszállással éri el az orvosi rendelőt is:

Kedves BKV-figyelő!

Vajon milyen utasszámmérés alapján találják ki az újabb és újabb paraméternek nevezett járatmegszüntetéseket és ritkításokat? Pl. az 256-os busz egy gyors, népszerű járat volt. jól kiegészítette a lassú, a lámpák és sűrű megállók miatt felgyorsulni se tudó villamost. Megszüntették. Most, aki a Nyéki útról el akar jutni a körzeti kapás u.-i rendelőbe, háromszor szállhat át.

79 Tovább

Félezer dolgozóval szúr ki a BKV

Megint ott spórol a BKV, ahol nem kellene, az utasokon. Szeptember elsejétől a 36-os busz nem érinti a MegaPark bevásárlóközpontot, így aki ezzel a busszal ment dolgozni (vagy vásárolni) az vagy rászokik a sétára, vagy ácsorog a megállóban és várja az ingyenes Tesco buszt (ha lesz):

Kedves BKV-figyelő!



Szeptember 1-től a 36-os busz nem érinti az erzsébeti Megapark bevásárlóközpontot, ami nemcsak a környéken lakó, tömegközlekedő vásárlóknak lesz rossz, hanem a Tesco és a MediaMarkt dolgozóinak is. A megszűntetés oka, hogy a BKV felbontotta a szerződést a Tesco áruházzal (gondolom nem fizettek). Igéretek szerint a Tesco biztosít majd saját ingyenes buszjáratot Pesterzsébet Városközpont irányába. Ez eddig rendben is van, csakhogy a következő a probléma:



144 Tovább

BKV-figyelő

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek