Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Postakocsi parkol

Az eset 07.30-án, 14:50 körül történt a Rákóczi úton. Jól látszik, a postás kocsi a sarkon megállt, sokan kikerülték, de a busz nem bírta. Nem messze vártam egy barátom, egy cigit kényelmesen elszívtam (cca. 5-7 perc) mire előkerült a sofőr.

Azt tudom, hogy van megállapodás a rendőrség és a BKV között, hogy segítik a buszok haladását – talán kellene egy ilyet kötni a Postával is.

26 Tovább

Hova ne ülj a buszon?

Egy kis összeállítást készítettünk azoknak, akik utazás közben le szeretnének ülni, de nem szeretnének semmilyen fertőzést elkapni a hajléktalanoktól. Több év tapasztalata az, hogy állandó helyeik vannak, kerülik a buszvezető közelségét, és a zártabb helyeket kedvelik. Ezeket olvashatjátok most, összegyűjtve.
Volvo busz

Ajánlani tudom, hogy még rosszullét esetén se üljetek le a Volvo buszok legutolsó, 3-as üléseire (motor mellett). Hajléktalanoknak a legideálisabb hely. A buszvezető sem lát rájuk, zárt, és itt bent marad a szaguk, ergo kevesebb a panasz. 7-es buszon szinte rendszeresen telepednek be hajléktalanok oda. Az ilyen üléseket kerülni kell:



Ikarus 280

Ezeken a buszokon a hajléktalanok kedvenc helye a hátsó ajtóval szemben van. Aki jót akar, oda ne üljön le. A blog indulásakor még egy -éppen ott- maga alá húgyozó nőt is bemutattunk, de azóta jöttek képek szép számmal. Aki jót akar az a buszvezetőhöz legközelebb üljön, mert ők sem tűrik meg a szagokat, és leszállítják az ilyen embereket. Ott valószínűleg nagyobb a "tisztaság".



39 Tovább

Sorsoltunk, de játszunk tovább!

2008. június 7. és július 12. között duplán megéri észrevételt küldeni a BKV-figyelőnek, ugyanis kétszer sorsolunk.

Azok, akik észrevételeiket elküldik nekünk, ismét sorsoláson vesznek részt, ugyanis a nagy sikerre való tekintettel nyereményjátékunkat ismét elindítottuk. Nem kell mást tenned, csak megírni BKV-s élményedet, és elküldeni nekünk a bkvfigyelo@gmail.com címre. Ha te vagy az egyik szerencsés, a sorsolás után máris tiéd egy BKV-bérlet, mely érvényességének kezdőnapját te magad választod ki.

És ez még nem minden! Ezen a sorsoláson nem egy, hanem két bérletet sorsolunk ki, két külön beküldő között, így duplán megéri játszani velünk.

A beküldő saját maga választja meg levele tartalmát. Írhat ellenőrökről, biztonsági őrökről, buszvezetőkről, vagy egy egyszerű utazásról (pozitív és negatív is lehet). Egyre azonban figyelj oda: Terjedelmes, valós, pontos, megtörtént eseményt írj le, mely publikálásra alkalmas. A játékban csak a blogon megjelent levelek játszanak!

A nyáron is érdemes lesz minket olvasni, ugyanis a bérletek mellett BKV-figyelős bögréknek, pólónak és egyéb ajándékoknak is gazdát keresünk majd:)



Küldd el észrevételed, és utazz ingyen egy hónapig!

 

Előző havi nyertesek:

Akik május 1. és június 1. között észrevételt küldtek a BKV-figyelőnek e-mail vagy komment formájában, sorsoláson vettek részt. Az e-mail beküldői között egy havi BKV-bérletet, a kommentelők között pedig 1 db UV villamosos bögrét sorsoltunk ki.

Kérnénk, hogy az „Emberi ürülékben úszik a Boráros tér” című cikk beküldője, Péter keressen meg minket 5 munkanapon belül a blog e-mailcímén arról a címről, melyről az észrevételét küldte. Itt meg tudjuk beszélni, hogyan, és milyen formában veszi át a nyereményét.

A kommentelők közül Pepepupu-t húztuk ki,  2008.05.22. 17:54-kor a „Személyi igazolvánnyal is lehet utazni” írt hozzászólásával. Őt is kérjük, hogy a fent megadott módon, keressen meg minket arról a címről, melyről a kommentet írta.

Amennyiben a nyertesek hozzájárulnak, a nyeremény átadásáról képeket, majd postot készítünk.

Gratulálunk a nyerteseknek!
0 Tovább

Helyreigazítás

A BKV-figyelőn 2008. május 27-én délelőtt „Szívatják a transszexuális dolgozót” címmel megjelent cikkel kapcsolatosan az alábbi közleményt adjuk:

A levelet előző este –egy a dolgozó nevéhez hasonlító- e-mail címről küldték, melyet a freemail rendszerében regisztráltak. Mivel a blog szerkesztői a történetet valóságosnak értékelték, publikálták.

A publikálást követően néhány órával jelentkezett a cikkben szereplő hölgy, és megkért minket a cikk teljes tartalmát és a hozzászólásokat távolítsuk el, ugyanis egy kollégája visszaélt a nevével és blogjában található bejegyzést módosítva, levél formájában küldte el nekünk.

Az ügy igen hamar a BKV vezetősége és a sajtóiroda elé került, így akinek az volt a célja, hogy az illetővel elbeszélgessenek és felelősségre vonják, annak jelezném, hogy sikerült!

Természetesen a bejegyzés tartalma valós volt, de a szerkesztője nem ekkora olvasótábornak szánta, ő sem gondolta, hogy valamelyik rosszakarója így próbálja megszívatni.

Ezúton kérünk elnézést az unatkozó BKV-s kolléga nevében is.

BKV-figyelő
32 Tovább

Villámpost: Puszi a trolivezetőnek

Tisztelt BKV-figyelő!

Ezúton is meg szeretném köszönni a 273-as számú 89-es troli vezetőjének, hogy tegnap (április 10) külön kérés nélkül (!) levágta azt a hangosan dajdajozó mattrészeg és rendkívül büdös csövest a troliról, akinek a vizelet és rothadásszaga a hátsó ajtótól egészen előre elért egy félig telt járművön.

Remélem a többi sofőr is pédát vesz magatartásáról és sokra viszi a BKV-nál vagy másutt.

Glotah
20 Tovább
12345
»

BKV-figyelő

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek