Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Osztrák síparadicsomba menekült Fuzik Zsolt, a BKV informatikai vezetője?

Fuzik Zsolt ellen vesztegetés gyanújával adtak ki elfogatóparancsot, nem találják sehol.

A BKV informatikai igazgatója, Fuzik Zsolt ellen vesztegetés gyanújával adott ki elfogatóparancsot a Reptéri Rendőr Igazgatóság. A Blikk információi szerint az informatikai vezető több tucat olyan szerződés megkötésében működött közre bűntársával, Sziebert György jogi igazgatóval, amelyek mögött nem volt tényleges teljesítés. Ezért cserébe milliókat fizettek a vezetőknek a szerződő partnerek.

14 Tovább

BKV-ügy: közokiratot is hamisíthatott a jogi igazgató

A rendőrség szerint felmerül annak gyanúja, hogy a volt jogi igazgató meghamisította egy munkavállaló jelenléti ívét.

Közokirat-hamisítás miatt is vizsgálja a rendőrség a BKV volt jogi igazgatójának ténykedését - mondta Tomasitz István, a közlekedési cég megbízott jogi igazgatója kedden a fővárosi közgyűlés BKV-t ellenőrző bizottságának ülésén.

A megbízott jogi igazgató elmondta, hogy a rendőrség a cégnél tartott házkutatás során talált olyan dokumentumokat, amelyek valódiságát megkérdőjelezi. Pontosabban egy munkavállaló - H. Éva - jelenléti ívéről és egyéb iratairól van szó. A rendőrség szerint felmerül annak gyanúja, hogy a volt jogi igazgató meghamisította ezeket az iratokat - tette hozzá.

19 Tovább

BKV-figyelő

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek