Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Visszavonta a telefonszámos utasítást a BKV

Mint arról kedden beszámoltunk, Tóth Sándor szakszolgálat-vezető utasításba adta a BKV ellenőreinek, hogy a pótdíjazás során az utasok neve és címe mellett a telefonszámukat is kérjék el. Mivel ez szerintem felesleges konfliktus-helyzetet teremt, közzétettem az intézkedést és a véleményemet. Mint azt kiderült, Tóth úr felettesei a blogról éretesültek csak az a történtekről. Miután elolvasták a bejegyzést, azonnal visszavonatták a rendelkezést:

Kedves BKV-figyelő!

Én küldtem Neked pár napja az ellenőrök telefonszámkérős utasítását. Szeretném megköszönni, hogy közzétetted, így megkíméltél engem és kollégáimat a felesleges konfliktusoktól. A rendelkezést visszavonták, mert "egy internetes oldalon megjelent". Hogy mi az összefüggés, azt nem tudom, de lényeg, hogy még időben ők is rájöttek.

Mint kiderült, Tóth Sándornál feljebbi vezetők a blogodról értesültek az egészről, majd utasították Tóth Urat a rendelkezés visszavonására.

Köszönöm, még egyszer!

12 Tovább

Lassítja a forgalmat a BKV szolgálatvezetőinek dilettáns rendelkezése?

A fenti képet egy villamosvezető olvasónk készítette a forgalmi lapjáról pár nappal ezelőtt. Mint levelében írja, a munkalapjukon felháborító és hihetetlen utasítás jelent meg a vezetőség részéről az 1-es üzemben, és azóta sem tud napirendre térni felette. Sejtéseik szerint egy  dilettáns utas panaszából ered ez a szintén dilettáns utasítás.

Azt nem tudom, kit néznek nagyobb hülyének, az utasokat vagy a jármű vezetőket? És arra is kíváncsi lennék, ha bármelyikünk végre hajtaná, az utasok vajon mit szólnának ahhoz, hogy emiatt lekésnek mindent? –Kérdi olvasónk.

Az utasítás kinagyításához kattints a képre!

31 Tovább

Kerülőút helyett a dugót választotta a diszpécser

Olvasónk nem érti, hogy ha van alternatív útvonal, akkor dugó esetén miért nem adnak utasítást a diszpécserek arra, hogy a buszok ott közlekedjenek? A lent olvasható panaszlevél történetesen a dugóban araszoló 20E autóbuszról szól, ami azért állt közel egy órát a Dózsa György úti dugóban, mert valaki megfeledkezett a kerülőútról. A levél a térkép alatt olvasható.


50 Tovább

BKV-figyelő

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek