Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Összeütközött két villamos Zuglóban

Kisiklott és összeütközött egy másik villamossal egy műszaki hibás szerelvény Zuglóban, a 3-as villamos vonalán. Sérültek nincsenek, de a Mexikói út és a Bosnyák tér között pótlóbuszok járnak, -adta hírül az Origo.

Kisiklott egy villamos vasárnap este a Nagy Lajos király útja és az Erzsébet királyné út kereszteződésében. A villamost, amely műszaki hibás volt, egy másik szerelvény tolta, amikor kisiklott. A kisiklott villamosnak egy szemből érkező szerelvény nekiment. Sérültekről nem tudni, de a kereszteződést lezárták, és a Mexikói út és a Bosnyák tér között pótlóbuszok közlekednek a 3-as villamosok helyett.

Olvasónk, Krisztián felvétele.

Olvasónk, László felvétele

30 Tovább

Bemutatott a HÉV-vezetőnek a tegnap elgázolt utas

Tegnap reggel a gödöllői vonalon gázolt a HÉV a Rákosfalva megállónál. Olvasói beszámolókból, illetve a BKV fődiszpécserének tájékoztatójából úgy tudjuk, hogy a HÉV-ről leszálló utas takarásból lépett a másik szerelvény elé, ami elgázolta, és besodorta a középső kocsi és a vágányokat elválasztó kerítés közé. A mentők súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

Ha csak ennyit tudnánk a balesetről akkor sajnálnánk is szegény gyereket, csakhogy a baleset nem teljesen úgy történt, ahogy azt olvasni lehetett. A páros HÉV-ről leszálló 15-16 év körüli srác körülnézés nélkül akart átkelni az átjárón a Rákosfalva megállónál. Ezt látva a HÉV vezetője rásípolt, hogy figyelmeztesse az érkező másik szerelvényre. A gyerek ahelyett, hogy megállt volna, és megköszönte volna a HÉV-vezetőnek, hogy megmentette az életét, megállás nélkül továbbhaladt és bemutatott a járművezetőnek, majd az éppen érkező szerelvény elé lépett. Innentől pedig már ismert a történet.

Persze így is sajnáljuk a balesetet szenvedett srácot, csak nem értjük, hogy hogyan lehet ennyire felelőtlen és bunkó valaki.

93 Tovább

Kiesett a 120-as busz kereke

Január 31-én délután a 120-as vonalon közlekedő egyik autóbusznak kiesett a bal hátsó kereke. A BKV-figyelőt egy autóbuszvezető tájékoztatta a balesetről, aki szerint az eset miatt a BKV a buszvezetőt akarta felelősségre vonni. A jármű éppen jobbra kanyarodott, amikor a bal hátsó kereke kiesett, és elindult a Váci úton egyenesen.

46 Tovább

Csoda, hogy túlélték a dabasi járat utasai

A vakszerencsén múlt, hogy nem történt halálos tömegszerencsétlenség szombat délelőtt az 5-ös út 35-ös kilométerénél. Ha gyorsabban megy a Volán Dabasra tartó járata, Kartali Márton (18) diák sem tudta volna elküldeni ezeket a sokkoló fotókat szerkesztőségünkbe a kitört kerekű buszról. Így most duplán szerencsés: túlélte az utazást, és még 10 ezer forint is jár neki a képekért.

- Úgy 60 km/órával mehetett a busz, amikor egyszer csak azt vettem észre az ablakból, hogy gurul a kerék, és megelőzi a buszt. Aztán egy nagy huppanás következett, majd kitört a pánik. A busz az alváz hátsó részén csúszott tovább az aszfalton, csak 100-200 méter után állt meg - számolt be a rémisztő balesetről Márton, aki épp az elgurult kerék fölött ült a buszban. - A sofőr azt mondta, hogy nagy baj lett volna, ha gyorsabban megyünk.

39 Tovább

Vigyázz hová állsz: Ismét kiesett egy többkilós fedőlap

K. Dóra nevű olvasónk még szeptemberben írt arról, hogy egy többkilós, a motorteret az utastértől elválasztó fedlap esett a lábára. Csütörtökön Xezs is átélt hasonlót a 181-es buszon, ám ott a szerencsének köszönhetően nem történt baleset. Levél a kép után:

56 Tovább

BKV-figyelő

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek