Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Felszállás csak az első ajtón

2008. január 1-től a BKV éjszakai járataira csak az első ajtón lehet majd felszállni, bérlet vagy jegy felmutatásával, a járművezetőnél váltott vonaljegy 350 forintba kerül majd. Értesült a Sláger Rádió.

A BKV Figyelő javaslatai is hasonlóak voltak, így a BKV terveit támogatjuk, ám a 350 forintos jegy árat magasnak tartjuk.

74 Tovább

Szigorított jegyellenőrzés

Sziasztok!

Én a mai napi tapasztalatom szeretném megosztani veletek. Reggel elindultam dolgozni, Rákoskeresztúrról, a 161E járattal. Mikor odaértem a buszhoz, természetesen egy nagy sz ám várt a kijelzőn, ami az indulásig lévő időt mutatta. Gondoltam, várok egy buszt ahogy szoktam, és lecsüccsenek. (ez a busz nem nagyon ál meg 20-30percig, dugótól függően, ezért érdemes ülni :) )

Mikor a megállóba értem, rengeteg ellenőr fogadott. Először azt hittem, hogy majd felszállnak és szokásos módon ellenőrzik az utasokat. De nem így tették. Jobban körbenéztem, és láttam hogy minden ajtónál ált két BKV ellenőr, és két biztonsági őr. 16 személy nézte meg minden egyes felszállni kívánó utas jegyét/bérletét. Mondom hát ha már itt vagyok az ajtóba megmutatom a bérletem és felszállok. Fel is szálltam, és láttam hogy még üres helyek tömege várt. Meglepődtem, mert ezen a járaton a csúcsidőbe az is nagy szó, ha felfér az ember a lépcsőn állva.

Úgy látszik a BKV tényleg bekeményít a jegyellenőrzésbe. Este hallottam a híradóba hogy ezen a járaton tesztelik ezt a felszállásnál jegyellenőrzés dolgot. Nekem tetszik, mert így sokkal kevesebb az utas :)

Kíváncsi vagyok hány napig működik ez reggelente.

Üdv: neo
25 Tovább
5678910
»

BKV-figyelő

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek