Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A nap hülyéje: Oroszlán a mozgólépcsőn


Nem indul a videó? Kattints ide!

14 Tovább

Így ömlik ki a pénz a BKV székház ablakán

Elek nevű olvasónk ma az Akácfa utcai BKV-székház előtt járt. Az épület előtt sétálva arra lett figyelmes, hogy az ablakokon új "Szalainés" húsz- és "Hagyós" ötezresek folynak ki. A következőket írta nekünk:

Kedves BKV-figyelő!

Az Akácfa utcai BKV épület előtt jöttem el ma, és azt láttam, hogy valakik egy csomó pénzt ragasztottak az ablakhoz, mintha onnan folyna ki. A pénzeken BKV-s gázos arcok vannak, meg cuccok, gondolom amikre költötték a pénzt. Remélem még holnap ott lesz, és az öltönyös urak is láthatják:)

Üdv és további jó blogolást! Elek

A remekmű megalkotója a Magyar Kétfarkú Kutya Párt. Weblapjukról letölthetők az új bankók. Nyomtassátok ki őket, és fizessetek velük a BKV jegypénztáraiban!

33 Tovább

A hónap képe: Kivéve BKV

"Azt a furfangos mindenit, ez mennyire frappáns. Csalogassunk egy kis mosolyt a felebarátaink arcára. Zseniális." -írja a kolléga, Subba Zsazsa.

15 Tovább

A tömegközlekedés háromszor többe kerül, mint az űrutazás?

Olvasónk szerint igen. Kiszámolta, hogy mennyibe kerül a tömegközlekedés és az űrutazás 1 kilométere, és arra jutott, hogy a jelenlegi tarifarendszer szerint a BKV háromszor drágább, mint az űrutazás:

Kedves BKV-figyelő!

Egy érdekességre szeretném felhívni a figyelmed! A BKV 3-szor drágább, mint az űrutazás! Ha felszállunk a 160-as autóbuszra Óbudai temető főbejáratnál, és a következő megállónál le is szállunk (Óbudai temető), akkor ugye elvileg ki kell lyukasztanunk a 300Ft-ot érő jegyet. Ez a távolság 78 méter, tehát könnyedén kiszámolhatjuk, hogy egy kilométer utazás a busszal így 3846Ft-ba kerülne.

A most kapható legolcsóbb űrutazás 200000 $-ba került, és számolva az atmoszféra 36000 magasságával, ez kilométerenként "mindössze" 1028Ft-ba kerülne. A kényelem, higénia természetesen 3-szor jobb a BKV-nál:)

Üdv: N. Péter

U.i: Természetesen csak szórakoztatási céllal írtam a levelet, ne kapják fel a vizet, mivel szándékoltan az általam ismert legkisebb távolsággal számoltam, ahol busz közlekedik.

134 Tovább

Megsértődött a buszvezető, nem dolgozott tovább

"Már megint késett, fel fogom jelenteni" -mondta egy valószínűleg szellemileg sérült idősebb utas a 112-es busz egyik vezetőjének. Ezen a beszóláson a BKV-s annyira felhúzta magát, hogy cigivel a szájában kipattant a fülkéből szóváltásba keveredett a bácsival majd kijelentette, a busz befejezte a futást mára. Én már csak azt nem értem, hogy egy hülyével miért kellett leállni vitatkozni. (Szó se róla megértem, hogy idegesen nem vezet tovább, de ha nem foglalkozna hülyékkel, nem idegeskedne).

Kedves BKV-figyelő!

2009.09.12.-e szombat, 21:45, Ferenciek tere, 112-es járat Buda fele, BPI-342 frsz. Pszichopata kinézetű sofőr. A megállóba beálló buszra felszálló utasok közül egy bácsiforma beszólt a sofőrnek, hogy már megint késett, és hogy fel fogja jelenteni. Irgum-burgum, hát kit nem érdekel?

159 Tovább

BKV-figyelő

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek