Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mi értelmük van a kutyaól pénztáraknak?

Azon kívül, hogy valakik ezen keresztül tömik tele a zsebüket, sok értelmük szerintem nincs. A legtöbb ilyen viszonteladó BKV pénztár mellé telepedett le, amiket később be is zártak, tehát a városképbe beillő pénztár helyett kaptunk ilyen fabódékat, ahol a pénztárosok számottevő része hamis bérletekkel trükközik. Ez kiesés a BKV-nak, kiesés az utasnak. Olvasónk levele a kép alatt.

60 Tovább

Havi bérletet kért, félhavit kapott

Heló!

Történt egyszer (Július 7. délelőttjén), hogy vettem egy BKV bérletet, és igazából nem is néztem meg, hogy mit adott a pénztáros, csak eltettem. Szóval kaptam 3700ft-ért egy kéthetes bérletet. (az áfa számolás megy, de a napok számolása nem :) )

28 Tovább

Hamis bérletet árulnak a kutyaól pénztárakban

Alant két érdekes levelet olvashattok. Egyik olvasónk azért írt a BKV-nak, mert az Örs vezér terén használt bérletet gyűjtő biztonsági őrökkel találkozott. A másik utas azért keresett meg minket, mert ugyanitt hamis bérletet vásárolt, ám ezt csak akkor vette észre, amikor az ellenőr meg akarta büntetni:

Tisztelt BKV!

2009. 07.02 reggelén 8.40-50 között az Örs vezér téri megállóban arra lettem figyelmes, hogy a jobb oldali bejáratnál a biztonsági őr-ellenőrök múlt havi lejárt bérleteket kérnek el az utasoktól, és az egyik nagyobb darab úr markában már 20-30 ilyen szelvény is duzzadozott. Csak gondoltam felhívom a figyelmet, mert gyaníthatóan nem hobbi-használtbérlet gyűjtő az úr, hanem egyéb célja volt a lejárt bérletekkel. Kérem nézzenek utána és próbálják meg megelőzni a visszaéléseket. Közvetve mégis csak a az utasoktól tűnik el az a pénz.

112 Tovább

Nagyon felkészült a BKV az áfa emelésre

Hetek óta tudni, hogy a mai naptól az ÁFA emelés miatt minden drágul, többek között a tömegközlekedési viteldíjak is. A jegy ára például 290 forintról 300-ra emelkedett. A BKV legyárthatta volna előre a jegyeket, de nem tette, inkább a régi jegyeket alakítják át. Szívesen megkérdezném az Apehet, hogy ez így mennyire szabályos. Minden jegy-sorszámhoz tartozik egy összeg, amivel a cég elszámol, tehát a BKV hibába írja át a jegyek árait, attól az még 290 forintos jegy marad.

115 Tovább

Budapest-bérlet időutazóknak

Erika érdekes bérletett kapott a BKV pénztárában, ám csak otthon vette észre, hogy az 1 hónapra váltott havi Budapest-bérlete csak időutazásra jogosítja fel. Íme a bérletről készült kép:

46 Tovább

BKV-figyelő

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek