Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

"Úgy összenyomtáá, basszus"

Odacsukni az utasokat nem szép dolog. Csúnyán beszélni és idegeskedni pedig annál is rosszabb. Véletlenül akadtam rá erre a feliratozott videóra a Youtube-on. Érdemes végighallgatni:)

25 Tovább

Beragad a 17-es villamos

A 17-es villamos vonalán már szinte mindennapos, hogy az autósok a villamossínen vagy annak közvetlen közelében várakoznak. Ez a videó tökéletesen szimbolizálja az összefogást, ahogy az utasok odébb tolják az autót, majd visszaszállnak a villamosra.

47 Tovább

Telefonál a drága

Kedves BKV-figyelő!

Nem először tapasztalom hogy a piros 20-as buszon és a 14-es villamoson a vezetők mobiljukon telefonálnak. Egyszer nem a legjobb minőségben, de sikerült levideóznom a vezetőt ahogy telefonál (20-as busz, hétfő, 13:55). Szerintem ez sokkal nagyobb probléma, mint a karcolók, firkálók stb.; mert ezen tényleg életek is múlhatnak. Ajánlanám hogy a hibát esetleg a BKV–ban is kereshetnék, nem a népben.

Üdv. KM
84 Tovább

Járatritkítás után

Már most jó megbarátkozni a látvánnyal, hogy mi vár a BKV HÉV és metró utasaira a járatritkítás után. A videón kitűnően látszik, hogy a „Japán BKV” külön embereket alkalmaz, akik feltuszkolják a kilógó utasokat.

41 Tovább

Takarításból elégtelen

Hétfőn annyira szerencsés voltam, hogy ugyan azzal a busszal mentem Pesterzsébetre, amivel késő este hazajöttem. Az eset pikantériája az, hogy mikor délután mentem ezzel a busszal, már akkor ki volt lötykölve kb. fél liter tej, amiben az emberek önfeledten tapicskoltak. Előre mentem szólni a buszvezetőnek. Megkértem, hogy ha van rá lehetőség takarítsa fel, takarja le újsággal:) vagy találjon ki valamit.

Este mikor felszálltam erre a buszra, a tej még ugyan ott volt, bár már kefir/tejföl állaga volt. Ekkor már le is videóztam. Ennyit a takarításról.


86 Tovább

BKV-figyelő

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek