Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Száguldás a 30-as villamossal

Aki a 30-as villamos közelében lakik, és van egy kis esze, az már autóval jár, nem villamossal, mert ez a budapesti villamosvonalak közül az egyik legelhanyagoltabb. A vonal legrosszabb része a Szabadkai út és a Timót utca között van. Ezen a közel 1,5 kilométeres szakaszon végig 10 km/h sebességkorlátozás van, mely azt jeleni, hogy a villamost szinte gyalog is le lehet előzni. Készítettem erről két videót nézzétek meg, csak vigyázzatok, a második végére be ne aludjatok! :) 

46 Tovább

És a metrót ki építi?

A foci EB mindenkit lázba hoz, még a 4-es metrót építő munkásokat is. Szereztek labdát, építettek maguknak kaput, és játsszák a meccseket. Ezzel persze probléma nincs, hisz Ők is emberek. Szükségük van sportra, szórakozásra és kikapcsolódásra is:) Ha nem indulna el a videó, kattints ide! A videót köszönjük Rékának!

40 Tovább

„Akinek nincs jegye, azt kinyírom a g**ibe”

A lakótelepen, unatkozó fiatalok által forgatott filmeket mindig is szerettem. GST is egy ilyet ajánlott figyelmünkbe, melyen bemutatják, hogyan viselkednek olykor az ellenőrök az utasokkal. A videó csúnya, obszcén szavakat is tartalmaz, ezért csak az nézze meg, akit tényleg érdekel. Akit nem érdekel, nem szeret csúnya szavakat hallani, az ne indítsa el a videót!

91 Tovább

Kilenc ok, amiért ne közlekedj busszal

Ritkán olvasok az Indexen kívül más internetes újságot, de hetente legalább egyszer a Hírszerzőre is feltévedek. Hát, ma sem bántam meg, mert megtaláltam egy tegnap feltöltött kisfilmet, melyet most megosztanék veletek, természetesen a Hírszerző engedélyével.
Dear BKVfigyelő!

Először is: respect bkvfigyelo, nagyon örülök, hogy van ez a honlap, rendkívül fontos közszolgálati szerepet tölt be.

Aztán: Engedjétek meg, hogy saját kis etűdömet a nyilvánosság elé tárjam:


A pesti közlekedést szeretném folyamatosan előtérbe hozni a karikatúra-animációimban, tehát tervezem, hogy lesz metrós, biciklis, autós, "gyalogosos" folytatása a történetnek. Tömegközlekedésünkben megnyilvánuló emberi magatartások az élmények kimeríthetetlen forrásai számomra.

Átdobok két képet az elkészült animációból, amennyiben szeretnétek, használjátok. Akár szídhattok is.

üdv, Patro
95 Tovább

Zárt buszsáv hülye autósoknak

Külföldön az autósok annyira szemtelenek, hogy az előlük elzárt buszsávba a busz mögött próbálnak betolakodni. El sem merem képzelni, mi lenne, ha nálunk vezetnék ezt be. A balesetes videókkal megtelne a Youtube.



43 Tovább

BKV-figyelő

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek