Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Vader nagyúr is a 2-es metrón utazik

Ennyi kell ahhoz, hogy a magukba fordult utasoknak jó kedvük legyen, és röhögjenek egy jót az utazás során. Ha a BKV és a BKK-nak valamire való marketingesei lennének, meglovagolták volna ezt. Mert hát mi lehet annál nagyobb reklám, hogy a Sötét Lord is velük utazik... :)

21 Tovább

Folytatás: Lerúgták a villamosról az utast a biztonsági őrök - Videó

A délután publikált videónak itt a folytatása. A felvételen jól látható, hogy az utasnak volt jegye, és a hangok alapján az is teljesen egyértelmű, hogy az intézkedés menetével az esetet végignéző utasok nem értettek egyet, amiből azért egyféle következtetést biztosan le lehet vonni...

A bejegyzés az előző poszt alatt kommentálható. Ha hozzászólnál, kattints ide!

0 Tovább

Lerúgták a villamosról az utast a biztonsági őrök - Videó

"A probléma az volt, hogy a gyerek fel sem jutott a villamosra mert kidobták. Normális volt, jegye is volt átszállos és érvényes, csak nemengedtek meg hogy kilyukassza. Bevolt rugva de nem vandálkodott" -olvasható a videót készítő srác kommentárja a YouTube-on.

383 Tovább

Eljárás indult a buszugró fiatal ellen

A BRFK rongálás miatt indított eljárást a Budaörsi úti felüljáróról néhány hete egy autóbuszra ugró fiatalember ellen, értesült az Index.

Életveszélyes megoldással szabadult ki a kutyaszorítóból Regi, az a huszonhét éves budapesti fiatalember, aki a Jackess magyar változata szeretne lenni - írta négy napja a lap a Blikk alapján.

Regi akciófilmekbből merített ihletet, és egy hídról a 139-es busz tetejére ugrott. Egy barátja kamerázta, ahogy a fiú kimászik a híd szélére, majd a megfelelő pillanatban elrugaszkodik, és az éppen alatta haladó csuklós busz tetejére érkezik. A "fasza gyerek 3" című videóvallomásából kiderül, a tett hátterében, hogy így akart tisztelegni a Jackass elhunyt sztárja, Ryan Dunn (†32) előtt.

37 Tovább

Azt hitték, kettészakad a busz

47 Tovább

BKV-figyelő

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek